Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Egy ilyen problémát ki hogy...

Egy ilyen problémát ki hogy oldana meg?

Figyelt kérdés
Nagymamám ritkán meg szokott minket látogatni. Van négy bátyám én vagyok az egyetlen lány, nem tudom hogy miért, de engem nem szeret. Mindig gúnyos megjegyzéseket tesz rám. Nem mentem kollégiumba a bátyáimmal ellentétben erre olyan megjegyzést tett, hogy "nem hittem volna hogy ennyire gyáva unokám van nekem" A minap véletlenül úgy mentem le a szobámból hogy nem volt rajtam csak egy póló és egy bugyi, jó tudom hogy nem illik, de családon belül máskor is mutatkoztam már úgy ha nem látja senki, meg csak WC-re mentem. Amikor mamám meglátott elkezdte mondani hogy ilyen fiatalon ilyen bugyit (tanga) hordok milyen lány vagyok meg hogy biztos k..kodok és hogy szégyenli azt hogy neki ilyen unokája van.

2015. ápr. 12. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Ezt nem neked kell (kéne) megoldani, hanem a szüleidnek. Vagy akkor ilyen a nagyi, ha ők nem hallják?
2015. ápr. 12. 21:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Legtöbbször anya előtt szokta ezeket mondogatni, már vesztek is össze emiatt. Apa előtt nem mer így beszélni velem vagy rólam.
2015. ápr. 12. 21:12
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Apukádnak elmeséled ezeket?

Ha senki sem tud hatni a mamira, akkor egyszerűen viseld el. Elhiszem, hogy nehéz, mikor igazságtalanul sérteget.

Eddig te még nem szóltál vissza neki?

2015. ápr. 12. 21:19
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
"Nagymamám ritkán meg szokott minket látogatni." Akkor mi a baj? Azt el lehet viselni.
2015. ápr. 12. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:
KB kéthavonta jön de akkor majdnem két hétig ott van. Ez vele a baj.
2015. ápr. 12. 21:25
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Megmondanám, hogy te meg hogy ilyen nagymamám vagy. Nem muszáj tartani a rokoni kapcsolatot velem. Viszont mivel így egy idegen, kéred hogy többször ne szóljon hozzád. Aztán úgy csinálsz, mintha nem is létezne.
2015. ápr. 12. 21:51
 7/8 anonim válasza:

Gondolom, nem vagy már kicsi gyerek. Ültesd le a mamádat és beszéld meg vele, hogy mi a baja veled. Ha nem hajlandó a beszélgetésre, akkor nem kell foglalkozni vele. Így a teljes igazság hiányában nehéz tanácsot adni.

Lehet, hogy számodra valami jelentéktelen dolog zavarja a mamád. De az is lehet, hogy tényleg nem szeret. Ha így van, akkor az nem biztos, hogy a te hibád. Ismertem olyan mamát, aki azért nem szerette az unokáját, mert a vejétől volt, akit utált. Próbáld megbeszélni vele, nincs mit veszítened.

2015. máj. 1. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi a dédnagyanyánkkal éltünk együtt és profi volt a fájó pontok eltalálásában. Nap mint nap. Mikor elkezdtünk kamaszodni, engem és a nővérem állandóan azzal bántott, hogy hova hízunk még és hogy mekkora seggünk van, már megint eszel?, stb., pedig tényleg nem voltunk kövérek (vele ellentétben, aki annyi volt, mint mi kette együtt, ugyanolyan magasan). 10-12 éves kislányokat pedig ez nagyon bánt. Egyszer a nővérem megelégelte, és mikor mama megjegyezte, hogy "mekkora nagy segged van" ment a válasz, hogy "magának is". Egy hétig durcogott, de addig is befogta. Próbáld ki.
2015. máj. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!