Szerintetek mit csináljak, hogy elhozhassam hozzám az unokáimat néha hét végére? Esetleg nyáron egy hétre? Amíg hozzám jöttek, ez rendben volt. Mióta beköltöztek a házamba és engem onnan kiutáltak, azóta nincs kapcsolatunk.
Otthagytam nekik a házam, minigarzonba költöztem.Remélve, hogy így láthatom a 4 unokámat. De nem engedik. Ők a bútorozott házamban élnek, én 30 m2-ben, láthatás nélkül. A Gyámügy sok hasonló esetet ismer, de nem tud mit tenni.
Én meg hülyén egyedül. A megvett ajándékokat karácsonykor elvittem a Hospice-ba ott legalább a haldokló gyerekeknek örömet szereztem, azóta legalább lelki békém van
Kérjél kapcsolattartási jogot. A bíróság általában havi 1 alkalmat szokott megítélni, de gondolom dönthetnek másképpen is.
Bár én azt javasolnám, hogy a családi kapcsolaton kellene javítani, akkor az unokákkal való találkozás is meg lenne oldva. Te itt tényeket írtál le, de okokat, hogy mi miért történt, azt nem. Így ezt csak te tudod.
ha a neveden van a ház ,költözz vissza,nem tudnak mit csinálni.
hogy hogy kiutáltak ? gondolom nem a semmiért ...? együt élésnek állt sosincs jó vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!