Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ismertek olcsó idősek otthonát...

Ismertek olcsó idősek otthonát ellátással?

Figyelt kérdés
Az országban mindegy hol van, csak max 80 ezer havi díjas kéne, ahol pelenkázzák/etetik.

2015. jan. 28. 22:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó, ez azért nem ilyen egyszerű, nem kéne ítélkezned. Egy ilyen beteg gondozása szakszerű ellátást igényel, amit sokan nem tudna megoldani, arról nem beszélve, hogy ha pl. mindenki dolgozik/tanul, nem tudják felügyelni sem. Ez nem gonoszság, nem a beteg embertől szabadulni akarás, hanem racionálisan gondolkodás. Apukám két hónapon belül két sztrókot kapott, pelenkázni kell, etetni, járni sem tud még, a gyógytornász szerint nagyon hosszú idő, mire újra megtanul egyáltalán járókerettel közlekedni. És mivel én és édesanyám dolgozunk, nem tudnánk vele lenni, hiszen fekvő beteg, nem tudja maga alatt kicserélni a pelenkát és megfőzni neki a kaját, mi is egy ilyen otthonba visszük őt, igaz csak addig, amíg helyre nem jön annyira, hogy megtanuljon önállóan közlekedni, vécére menni, étkezni. Nekem volt a legfájdalmasabb ez a döntés, mert elég apás vagyok gyerekkorom óta, de sokszor este 7-re érek haza a melóból, anyukám is dolgozik, párom is. Úgyhogy csak ne ítélkezz, mert nem mindenki azért adja otthonba az idős és beteg rokont, mert szabadulna tőle, hanem mert egyszerűen nem tudja megoldani az ellátását!!! De gondolkodni úgy látom luxus az ilyeneknek, mint Te.

30N

2016. júl. 7. 10:48
 12/12 anonim ***** válasza:
2018. febr. 17. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!