Tényleg túl fiatal vagyok?
Van egy fiú akivel régóta jóban vagyok. Tényleg barátok vagyunk, sokszor beszélgetünk. Jó fej és nagyon bírom, tetszik nekem. Tudom hogy én is bejövök neki mert a pletykás haverjai elkotyogták hogy rólam szokott beszélni, és azt is bevallotta hogy nem vagyok közömbös számára. De viszont a nagymamám (vele élek) azt mondta túl fiatal vagyok még a fiúzáshoz. És amióta meséltem neki a fiúról és arról hogy mit érzek egyre ritkábban enged el hozzá, pedig mindig a haverjaival van szóval nem lennén egyedül. A húgom 12 éves és neki már van barátja, de neki nem szól a nagymamánk. Nem értem miért csinálja ezt. Talán titkos kapcsolatot kellene folytatnom a fiúval. Pedig megbízható vagyok, és soha nem tennék olyan dolgokat amitől esetleg tartania kellene. Vagyis nem feküdnék le a fiúval!!
15 / Lány
Szerintem 18 éves kor alatt semmiképp ne feküdj le senkivel, de ismerkedni lehet, normális kereten belül. Nem tartalak túl fiatalnak a szerelemhez, a szexhez igen, bár te is írod, hogy nem feküdnél le vele.
A húgod viszont rettentően fiatal hozzá.
Istenkém, komolyan elhiszi valaki, hogy 15 évesen nem fiúzhat, de a 12 éves húga falja a pasikat nagymama áldásával?
Na ne. Gondolkodni kéne emberek mert nem nagyon megy az manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!