Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg túl fiatal vagyok?

Tényleg túl fiatal vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel régóta jóban vagyok. Tényleg barátok vagyunk, sokszor beszélgetünk. Jó fej és nagyon bírom, tetszik nekem. Tudom hogy én is bejövök neki mert a pletykás haverjai elkotyogták hogy rólam szokott beszélni, és azt is bevallotta hogy nem vagyok közömbös számára. De viszont a nagymamám (vele élek) azt mondta túl fiatal vagyok még a fiúzáshoz. És amióta meséltem neki a fiúról és arról hogy mit érzek egyre ritkábban enged el hozzá, pedig mindig a haverjaival van szóval nem lennén egyedül. A húgom 12 éves és neki már van barátja, de neki nem szól a nagymamánk. Nem értem miért csinálja ezt. Talán titkos kapcsolatot kellene folytatnom a fiúval. Pedig megbízható vagyok, és soha nem tennék olyan dolgokat amitől esetleg tartania kellene. Vagyis nem feküdnék le a fiúval!!

15 / Lány

2014. szept. 13. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
98%
Semmiképp ne menj bele titkos kapcsolatba, mert az kiderül, és csak arról győzöd meg a mamád, hogy nem vagy megbízható. A húgod kapcsolatát biztos még nem veszi komolyan, de te 15 vagy, a tinikor közepén, félt, nehogy teherbe ess, vagy valami.. Szerintem próbálj őszintén beszélni vele erről, kérdezd meg, mitől tart, sőt, fel is hozhatod ezeket, hogy nem szándékozol hülyeségeket elkövetni, van eszed, ha oda kerül a sor, védekeztek, bízzon benned. 15 évesen tényleg nagyon fiatal vagy, de az sem jobb, ha 18-20 évesen még nem ismered annyira a fiúkat, hogy tudd, kit kell elkerülni.
2014. szept. 13. 18:05
 2/9 anonim válasza:
61%
Szerintem a nagymamád téved bár szerintem a húgod egy kicsit még fiatal a fiúzáshoz
2014. szept. 13. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem 18 éves kor alatt semmiképp ne feküdj le senkivel, de ismerkedni lehet, normális kereten belül. Nem tartalak túl fiatalnak a szerelemhez, a szexhez igen, bár te is írod, hogy nem feküdnél le vele.

A húgod viszont rettentően fiatal hozzá.

2014. szept. 13. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el a nagymamak tobbsege szinten ezt mondan, hogy meg tul fiatal vagy. Nem egyebert, pusztan felti draga unokajat. Es egyaltalan nem vagy fiatal, ha okosan csinalod... azaz ugy ertem, hogy vannak olyan 15 eves csajok akik azert fiuznak, hogy menok lehessenek a tobbiek elott, akar szexualis kapcsolatot is letesitenek, hogy meg "nagyobb arcok" legyenek. Es ahogy jellemezted magad, te egyaltalan nem ebbe a korbe tartozol. Tehat jol csinalod, legalabb lesz nemi sejtelmed bizonyos dolgokrol, es nem mint jo nehany ismerosom, akik belebolondultak egybe, s mar a hazassagon gondolkoznak. Fiuzz batran, de okosan. Lesz tapasztalatod, es bizonyos helyzetekben nyugodtabb, batrabb, okosabb fogsz lenni. A nagymamaval pedig mit lehetne csinalni?! Szerintem ulj le vele beszelgetni, mondd el neki, hogy nem azert akarod ot, hogy meno legy a baratnoid kozott, mutasd be neki a fiut, hogy rendes, es nem egy furcsa ficko. :P
2014. szept. 13. 18:44
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Hát egy csöppet tényleg fiatal vagy még... a 12 éves húgod meg...aztarohadt... bár gondolom ez a kézfogós-arcrapuszis "járás", de akkor is... miért gondolkodik ezen egy 12 éves??
2014. szept. 13. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy "egyszerű" kapcsolathoz egyáltalán nem fiatal a kérdező. 15 éves végtére is. Én ekkor már 10.-es gimnazista voltam (májusban születtem). Nem a szexre meg gondolok, az ráér 1-2 év múlva is. De hát most fiatal, most kellenek még a tini szerelmek, ismerkedni az érzéssel és tapasztalatokat szerezni, és ezzel semmi gond nincs.
2014. szept. 13. 19:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Istenkém, komolyan elhiszi valaki, hogy 15 évesen nem fiúzhat, de a 12 éves húga falja a pasikat nagymama áldásával?

Na ne. Gondolkodni kéne emberek mert nem nagyon megy az manapság.

2014. szept. 14. 00:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy írtam nem lenne semmi komoly. Úgy értem a kapcsolatunk persze komoly lenne és őszinte. De mint írták nem felvágni szeretnék a fiúval, vagy menőnek tűnni. Nem is csak azért a bizonyos dologért kell. Egyszerűen nagyon bírom és többet akarok barátságnál. És igen a húgomat azért hoztam fel mert, kivételezés és aljasnak tartom hogy az ő barátja nem zavarja a mamát. Azt még hozzá kell tennem hogy a fiú 16 éves!!! Ilyen korban a fiúk többet akarnak szerintem. Én pedig már simán pasizhatnék mert meg tudom védeni magam és érettebben is állok a dolgokhoz. Köszönöm a válaszokat! Minden segítőkész embernek zöldeket nyomtam. :D
2014. szept. 14. 13:31
 9/9 anonim válasza:
Szerintem érezned kell hogy érett vagy egy kapcsolatra.El tudsz képzelni a fiúval egy közös életet és ha úgy gondolod,hogy igazán szerelmes vagy belé akkor érdemes elkezdeni egy kapcsolatot.
2014. szept. 19. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!