Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ebbe valaki segitene? Több lent.

Ebbe valaki segitene? Több lent.

Figyelt kérdés
Összevesztem nagyanyámmal, akihez tartok, és sztem ő is tart hozzám. Annyira összeveszet, hogy még a bocsánatkérésem se fogadja el, sőt még le is szidott jól. Tudom, hogy én vagyok a hibás, és gyakran nem tudom, hogy ne álljak meg, hogy mondjak vmi rosszat... Valaki normális ötlet, hogy hogy békülhetnénk ki, és hogy ne még kötekedjek többet vele???? Normális válaszokat várok, mert ha nem azok, akkor lepontozom.... Köszönöm előre is.

2014. márc. 6. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Érthetetlen, hogy mi a kerdes. Fogalmazd meg ujra.
2014. márc. 6. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Kb 12 éves lehetsz. Egy nagyszájú kiskamasz, aki nem ismer se embert se Istent, mert neki véleménye van. Nem tiszteled a nagymamádat, ez nem vitás.

A legjobb amit tehetsz, ha szépen bocsánatot kérsz, és megtanulsz viselkedni, és tisztelettel beszélni nem csak a szüleiddel és nagyszüleiddel, hanem alapból a felnőttekkel.

/Ja engem amúgy nyugodtan lepontozhatsz, én attól kevesebb nem leszek./

2014. márc. 6. 16:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja kösz a válaszokat sok értelmük van. És ha tudtád milyen családi problémáim vannak akkor megértenél, vagy mé akkor se. És kedves éves vagyok, de ha ismernéd nagyanyámat, akkor más véleményed lenne. Értelmetlen volt elolvasni a kerdesem-_-
2014. márc. 6. 16:36
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Öcsém, te hogy megfenyegettél minket!

Na, majd ha megtanulsz helyesen írni és érthetően fogalmazni, akkor tudunk olyan választ adni, amit esetlegesen nem pontozol le! Addig nyugodtan tedd ezt, de magadban nehogy észrevedd a hibát!

2014. márc. 6. 16:36
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Baxus, az nem a mi hibánk, ha te nem tudsz fogalmazni.
2014. márc. 6. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

"akihez tartok, és sztem ő is tart hozzám"

Ez például mi a jó fenét jelent?

Normális ember akkor tart valakihez, ha elmegy hozzá. Pl. a nagymamámhoz tartok.

A te esetedbe nyilván mást jelent, mert elég értelmetlen, ha ő is épp hozzád igyekszik. A fogalmazásod többi részével is hasonló gondjaim vannak.

2014. márc. 6. 16:44
 7/11 A kérdező kommentje:
Meg valami okos dolgot tudtok esetleg??
2014. márc. 6. 16:49
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha a nagymamáddal is ilyen primitív, buta, provokatív módon beszélsz, akkor érthető, hogy nem akar megbocsátani.
2014. márc. 6. 16:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Vegre egy ertelmes valasz. Utolso koszonom
2014. márc. 6. 16:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is vissza kellene venni az arcból.Én még mindig nem tudom mennyi idős vagy.Ha esetleg számot is írnál jó lenne.

Amikor a mama épp ossza az észt szorítsd össze a fogad és meg ne szólalj.Max annyit,hogy oké mama most igazad van.Azt is mondhatod,hogy tudod,hogy te vagy a hibás nem ő.

Öleld meg még akkor is ha katonatiszt. :-D

2014. márc. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!