Ebbe valaki segitene? Több lent.
Kb 12 éves lehetsz. Egy nagyszájú kiskamasz, aki nem ismer se embert se Istent, mert neki véleménye van. Nem tiszteled a nagymamádat, ez nem vitás.
A legjobb amit tehetsz, ha szépen bocsánatot kérsz, és megtanulsz viselkedni, és tisztelettel beszélni nem csak a szüleiddel és nagyszüleiddel, hanem alapból a felnőttekkel.
/Ja engem amúgy nyugodtan lepontozhatsz, én attól kevesebb nem leszek./
Öcsém, te hogy megfenyegettél minket!
Na, majd ha megtanulsz helyesen írni és érthetően fogalmazni, akkor tudunk olyan választ adni, amit esetlegesen nem pontozol le! Addig nyugodtan tedd ezt, de magadban nehogy észrevedd a hibát!
"akihez tartok, és sztem ő is tart hozzám"
Ez például mi a jó fenét jelent?
Normális ember akkor tart valakihez, ha elmegy hozzá. Pl. a nagymamámhoz tartok.
A te esetedbe nyilván mást jelent, mert elég értelmetlen, ha ő is épp hozzád igyekszik. A fogalmazásod többi részével is hasonló gondjaim vannak.
Először is vissza kellene venni az arcból.Én még mindig nem tudom mennyi idős vagy.Ha esetleg számot is írnál jó lenne.
Amikor a mama épp ossza az észt szorítsd össze a fogad és meg ne szólalj.Max annyit,hogy oké mama most igazad van.Azt is mondhatod,hogy tudod,hogy te vagy a hibás nem ő.
Öleld meg még akkor is ha katonatiszt. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!