Miss Huuuha kérdése:
A nagypapám helyébem utálnátok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szeretett nagypapám halálos beteg, tündörákja van és nem tudni meddig él még. Kilóméterekre lakik tölünk és a hétköznapok sietségêben alig tudjuk látogatni, ö meg nem akar eljönni hozzánk. Én mindig is nagyon szerettem, de most nem tudom mit csináljak. Amikor ott vagyok csak zavarban állok, nem tudok mit mondani egy 64 éves öregembernek aki attól fél, hogy nem éli meg a következö évet. Általában vidám próbálok lenni, de félek ettöl azt érzi, hogy nem vagyok szomorú a betegsége miatt. Az igazság az, hogy tényleg kicsit morcos öregember, olyan dolgokat ír amikre nem tudok válaszolni, és akárhogy mutatom, hogy én mennyire szeretem sosem kapok pozitív visszajelzést töle. Mit tegyek? Szerintetek nagyon utál? (13L)2014. febr. 23. 18:05
11/14 anonim válasza:
előző: azért ne viccelj már. nehogy már ne legyen öreg valaki 64 évesen :) a férfiak átlagéletkora 68 év...
12/14 anonim válasza:
sok 64 eves nem oreg. Toob otvenest ismerek akik tenyleg oregesen gondolkoznak, viselkednek.
HA nagyapad elment majd akkor rajossz, hogy jolett volna nagyon sok dolgot megbeszelni, kerdezni ..
13/14 anonim válasza:
Egy 64 éves a mai világban nem öreg ! Az én szüleim is annyi idősek és főállásban dolgoznak . Mindenki annyi idős ,amennyinek érzi magát ! Egyébként sokkal fittebbek a mai idősödő emberek ! Átlagéletkor .... pfff .. -.- Nem jelent az semmit .Arra nem lehet adni .
14/14 anonim válasza:
Az előttem szólók is jókat írtak. Részben nagyon hasonló helyzetben voltam, úgyhogy tudom sajnos, miről beszélsz. Nekem a nagynéném volt tüdőrákos, én külföldön voltam, és mondta, hogy néha skype-oljunk, de én nem mertem felhívni, mert tudtam, hogyha szóba kerül a betegsége, nem fogok tudni mondani semmi biztatót (főleg, hogy ő sosem hitte el, hogy meg fog halni)... Közben nagyon lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem hívom fel. Ezt elpanaszoltam anyukámnak és nagyon jó tanácsot adott: Nem kell a betegségről beszélni, vagy ha ő mégis arról beszél, akkor hallgassam végig. Beszélgessünk mindenféléről, meséljek neki a mindennapjaimról. Beszélj neki arról, mi volt a suliban, dolgozatot írtatok, jó vagy rossz jegyet kaptál, esetleg kérj tőle tanácsot valamiről, és valóban, kérdezd meg tőle, hogy élte meg a forradalmat gyerekként, a rendszerváltást, erről szerintem szeretnek beszélni :) Ja, és a 64 éves az NEM ÖREG! Szóval sajnálom, hogy ilyen fiatalon ilyen beteg a nagypapád. Használd ki vele az időt, kérdezz az életéről és kérd, hogy mutasson fényképeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!