10 hónapos lányomat el akarta vinni ma strandra de nélkülem nem engedtem ( anyatejes ráadásul) reggeltől estig akarta elvinni és fenyeget, hogy hétfőn leadja a láthatási papirt. Ti elengedtétek volna?
nem normális mindennap átmentem hozzá a lányommal,tök jól kijöttük de pénteken összekaptunk ráadásul a fia megvert tegnap este olyan monoklim van hogy az utcára nem teszem ki a lábam mert szégyenlem. nekik állt feljebb
mit csináljak?
Ez egy horror lehetett.
"de pénteken összekaptunk ráadásul a fia megvert "
És ezt úgy írod, mintha egy fagyit kaptál volna ajándékba. Gondolom nem először kaptál.. Kíváncsi lennék az előzményekre. Hány évesek vagytok, a volt pároddal?
én 21 vagyok a gyerek apja 25.
nem adnak igazat mert azt mndja hogy mivel nem engedtem el itthon vagyok vele és itthon fürdetem hogy nem tud miattam teljes apa lenni a gyereknek mert nem engedem nélkülem sehova a gyerek
erre azt mondtam hogy várjanak már mig nagyobb lesz vihetik nyugodtan sőt majd egyszer egyszer éjszaka is ott aludhat a mamájánál. a strandra meg azt mondták mind a 2-en hogy jót akartak a gyerekkel mert hőség van és vizbe lennének vele ( hűsölne)
nem kaptamj még eddig csak most elöször.
de volt ma apám meglátta az arcom pont jött haza a párom és elis kapta nem tette zsebre ... :)
Én válnék.
Sőt a gyámügyet is bevonnám.
Még a pápát is :)
Amúgy 15 hónapos a fiam, sem ma, sem tegnap sem holnap nem fogja elhagyni a házat. Rettenetes a hőség, UV meg a többi akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!