Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért ilyen velem?

Miért ilyen velem?

Figyelt kérdés
Az van, hogy egyszer a bátyám el akart velem menni moziba, mert előtte sok ideig nem láttuk egymást, de nekem nem volt kedvem, mert nem éreztem jól magam. És amikor ezt mondtam, a nagymamám rámförmedt - nagyon mérges volt rám emiatt - és mondta, hogy ilyen alj*sszemetet, mint én még soha nem látott. És előtte még anyázott is egyet. Meg korábban volt olyan, hogy Amerikában voltunk, mert nagynénim és az unokatestvéremék kint laknak, és vele mentem sajnos ki, és amikor a reptéren én el akartam indulni a helyes irányba, és utánam szólt, hogy nem arra kell menni, te rohad*k. Nem mondtam rá semmit, csak mentem tovább. És tegnap is ebédeltünk, és a széken törökülésben ültem, mert úgy volt kényelmes, és az unokatestvérem (ezen a nyáron most ők jöttek) is úgy ült, és mivel őt imádja, rá nem szólt rá, hogy rakja le csak rám, és amikor mondtam, hogy most miért, akkor azt mondta, hogy mert ez így nem szép, és nem adom meg neki a tiszteletet. Ja és elkezdte mondani, hogy én nem becsülöm meg, azt amit értem tesz. És itt ment fel bennem a pumpa, és megmondtam neki, hogy kicsit nehéz őt tisztelni, amikor ilyen kifejezésekkel illet, meg úgy beszél velem állandóan, mintha egy utolsó szemét lennék, és sírva elrohantam az asztaltól. Azóta nem beszélek vele. És nem is akarok.
2013. júl. 20. 12:55
 1/8 Karina13 válasza:
Ne is törődj vele, majd észhez tér, hogy nem beszélhet így veled, idővel ő fog menni hozzád bocsánatkéréssel
2013. júl. 20. 13:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehet. Meg am engem ez még nem is visel meg annyira, de anyukámmal is hasonló módon viselkedik, és az még jobban zavar. Meg a helyzet az, hogy minden nap eljön hozzánk, mert a mániája a főzés, és rajtunk kívűl senkije sincs, mert az élettársa meghalt, mellesleg Őt nagyon szerettem, mert mindig megvédett. Azt nem értem, hogy hogy bírta ki ennyi ideig nagymamám mellett.
2013. júl. 20. 13:10
 3/8 Karina13 válasza:
Mondjátok meg neki, hogy nem csinálhatja ezt, nem pont neked kéne, hanem anyukádnak
2013. júl. 20. 13:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Anyukám is sokszor mondta neki, de nem érdekli. Meg anyukámat napi rendszerességgel szekálja.
2013. júl. 20. 13:15
 5/8 Karina13 válasza:
Van valaki, aki tényleg közel áll hozzá és mindent megbeszél vele?
2013. júl. 20. 13:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudtommal senki.
2013. júl. 20. 13:45
 7/8 anonim válasza:
Szerintem hagy majd talán èszhez tèr ès bocsánatot kèr
2013. júl. 24. 11:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Rendben.
2013. júl. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!