1/13 anonim válasza:
Természetesen örültem volna, más kérdés, hogy milyen állapotban.
2/13 anonim válasza:
Ép elmével, úgy hogy eltudja látni az alap szükségletei, és van is rá igénye, akkor igen örülnék. De nem szeretném az emberi méltóságától megfosztva látni, pl bepelenkázva,demensen csavarogva a magyar eü dolgozóknak kiszolgáltatva védekezésre képtelenül.
3/13 kürtőskalácska válasza:
Amit a felettem lévők írják amíg nincs megfosztva a méltóságától,tud enni inni magától stb.
A másik fontos de szerintem fontos.
Szeretne-e még élni.
A dédapám mondta az apámnak.
Sajnálom fiam de én már elfáradtam.
Nem akarom tovább.
4/13 anonim válasza:
Tekintve, hogy mekkora köcsög lett a még élő nagyapám, nem örülnék neki.
5/13 anonim válasza:
Már nem éri meg egyik sem. De nem, nem örültem volna. 120 évesen senki nem képes magát ellatni és ép elmével gondolkodni,
7/13 anonim válasza:
Remélem nem úgy gondoltad, hogy fekvőbeteg, aztán nekem kell etetni, meg az ágytálat alá rakni. És már a nevét sem tudja már megmondani.
Akkor jó, megnyugodtam.
8/13 anonim válasza:
Úgy, hogy eltudja látni az alapvető szükségleteit, nem pedig emberi méltóságától megfosztva, pelenkában, úgy hogy már vécére sem tud egyedül kimenni, persze, örültem volna.
9/13 anonim válasza:
Mama 94 éves, itt fáj-ott fáj, de még önellátó (bootba már nem tud menni egyedül, de tavasztól őszig nem lehet behúzni a kertből, non-stop kapálgat). Agyban jobban toppon van mint én. Így örülnék neki ha még sokáig élne.
10/13 anonim válasza:
Az anyai nagyszüleim így is tovább éltek, mint azt megérdemelték. Örültem, amikor megdöglöttek.
Az apai nagyszüleimet nem ismertem, de azok alapján amiket hallatottam róluk, nem bántam volna, ha sokáig élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!