Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Nem értem a nagyapám logikáját...

Nem értem a nagyapám logikáját. Valami baja lehet, vagy csak viccelődik?

Figyelt kérdés

5 hónapja járok egy fiúval.

Nagyapám szerint ha ő a szerelmem, akkor én vagyok neki szerelmese. De ha ő neadjisten megcsal, akkor csak èn leszek szerelmes. De időközben ő is, csak másba.

Ezt hogyan értelmezhetném?

aug. 14. 08:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%

"Inkább biztatni kellene, nem lehúzni."

Csak azért, mert szerelmes? Nagyon is jól tennék az idősebbek, ha nem csak biztatnának minden szerelmest, hanem segítenének nekik minél reálisabban látni a helyzetet, hogy nemet is tudjanak mondani, ne csak menjenek a hormonjaik után.

aug. 15. 19:33
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

12.

Itt nem erről van szó, hogy edukálta a bölcs öreg a fiatalt!

Olvasd már el mit hordott össze a vénember.

Ez egy teljesen felesleges pofázás volt.

A megcsaláson jár az esze, oszt már hugyuzni alig bír. 😂

aug. 16. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:

"A megcsaláson jár az esze, oszt már hugyuzni alig bír."

Majd ha már "hugyuzni" alig bírsz, rájössz, hogy attól még nem vagy feltétlenül hülye. Sőt, sokkal több (saját és egyéb) tapasztalatod lesz a megcsalásokról, mint az akkori tizenéveseknek.

aug. 16. 16:22
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

13.

Pont elég elég idős vagyok, hogy lássam miként müködnek kapcsolatok, az 50+ évem alatt.

Az vénember feleslegesen hordott össze baromságokat, a kérdező helyzetére vonatkozóan.

Amúgy a társadalom java suttyó, a fiatal is, így újratermelődik ez a réteg.

Csak sokan azt hiszik aki vén, az biztos bölcs és tapasztalt.

Nagyon nem.

Lehet ez a "vénember" fiatalabb, mint én.

aug. 16. 16:48
 15/15 veszettkecske válasza:
100%

Ez egy frappáns nyelvtani logika, ha leköveted :

Te szerelmes vagy valakibe.

Jársz is vele.

Ebből következik hogy a szerelmese vagy.

Ha nem járnál vele, akkor csak szerelmes lennél belé, de nem lennél a szerelmese.

ÉS csak akkor vagy ennek a valakinek a "szerelme", ha ő is szerelmes beléd -de ezt csak ő tudja :)

aug. 19. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!