Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tegyek ha a nagymamám...

Mit tegyek ha a nagymamám folyamatosan azt hazudja hogy elesett , hogy átmenjek hozzá?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben már 3x megesett hogy sírva jajgatva hív hogy elesett, menjek át segíteni hogy felálljon, persze mikor odaérek, már minden rendben, azt mondja sikerült felkelnie , de maradjak ott csinál nekem vacsorát stb…. Közel lakik és jó a kapcsolatunk, heti 1x megyek hozzá. Nagyon gyanús ez már nekem hogy augusztusban 3x is eljátszotta ezt hogy elesett. Valahogy nem tudom elhinni neki , szerintem csak kitalálja hogy többet menjek át hozzá.. Mit tegyek?

2023. szept. 2. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
De honnan veszed, hogy hazudik?
2023. szept. 2. 18:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak többet akar veled lenni. Gondold át nem a te időd kevés. Neki van kevés ideje. Anyumnak bevásárolunk elmondja mi kell, de utána mindig eszébe jut még valami apróság amiért a lányomnak szól (mert nem akart zavarni) Egyikünkel ezt hozat másikkal azt. Először mérges voltam miért nem egyszerre szól (de már csak röhögünk rajta). Persze szívesen visszük még van kinek.
2023. szept. 6. 14:35
 13/13 anonim ***** válasza:
57%

Mamám is eljátszotta ezt sokszor. Egyszer tényleg elesett, és nem ment át senki (hívta a lányát, minket, 2 szomszédot). Másnap délelőtt ment át hozzá valaki, akkor állították fel.

Egész este a földön volt (mondjuk ha ennyi embert tudott hívni, a mentőket is tudta volna).

2023. szept. 8. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!