Miért aláztak meg a nagyszüleim?
Elmondtam nekik, hogy beszélgetek egy lánnyal, mivel felhozták a témát. Aztán csak annyit kérdeztek, hogy: "Ugye nem k*rva?"
Nagyon kellemetlen volt nekem, és nem is igazán értettem miért kérdeztek ilyet.
Ezzel legfeljebb a lányt alázták volna meg, azt is csak akkor ha bemutatod és félrehív a nagyanyád, hogy "Ugye nem k*rva?"
Én nem látom ebben a te megalázásodat, egy "Nem"-mel elintézheted volna és lapoztok.
Hát nagyon logikus CSAK MERT BESZÉLGETSZ A LÁNNYAL,MÁR K... vagy nagyon logikus,felejtsd el a nagyszüleidet.Csak nem 47-48-asok,mint az én szüleim,mert annak idején 1 hétig nem szóltak hozzám,mert 7.es influenzás betegként egy 8.-os fiú,az idióták szerint ő egy férfi volt, meglátogatott.
El nem tudtam képzelni mit követtem el,hogy 1 hétig nem szóltak hozzám,csak mondták majd rájössz magadtól is,hát... LEÍRJAM KIKRŐL MI DERÜLT EZEKRŐL A JÓ KIS SZÜLŐKRŐL A GYEREKEMNEK PEDIG A NAGYSZÜLEI EZEK UTÁN!
Egyébként jó kis generáció ez,ők nem olyan nagyszülők,mint az enyémek voltak hanem ,egyenlőre nem tudom meghatározni ezeket,de sem nem bölcsek,sem nem tanácsadó és védő nagyszülők,hanem pont az ellentéte.
A reakciójuk pedig primitív és értelmetlen,ne legyen illúziód,a saját múltjukból indultak ki,akármit is terelnek.
Most elképeltem a szituációt.Összeismerekedtél egy lánnyal,akinek érdekel a vélménye,mit gondol stb,és lehet találozni szeretnél még vele,na meg beszélgetni.
Egy normális nagyszülőnek ez lenne a lányról az első kérdése szerintetek,hogy kva???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!