Igaza van? Én vagyok a paraszt?
75 éves vagyok, de a nagyanyád nem teljesen 100-as!
Már az én gyerekkoromban sem ezt írta elő az etikett, legfeljebb olyan esetekre, ha egy bemutatkozó, vagy udvariassági látogatást teszel egy indifferens személynél, mondjuk a kollégádnál, főnöködnél, üzletfelednél,...stb.
De hogy a szülőhöz, nagyszülőhöz ne mehetnél, vagy vihetnéd a gyereket, az totál abszurd! ...és persze annyiszor, ahányszor kölcsönösen igénylitek és örültök egymásnak. Ha naponta, akkor naponta!
15-ös vagyok és azt lehagytam, hogy az olyan látogatásokat, amiket leírtam, "tisztelgő látogatásnak" hívták, de ez - mint írtam is - idegenekre vonatkozott.
Tényleg megrekedt a nagyi a 1900-as évek első felében és még csak az etikettel sincs tisztában.
Vagy csak féltékeny a másik ági nagypapára!:)
A 15ös azt hiszi hogy 75 éves, holott érződik hogy mai "gyerek" :) "totál abszurd" csak egy példa. Ilyet egy kisöregtől sem hallottam még 😄
Kérdező. Nem csípi apóst, gpndolom okkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!