Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Aggódnom kellene, hogy nagyapá...

Aggódnom kellene, hogy nagyapám ilyeneket nézeget az instán? A gyomrom felfordult, amikor megláttam.

Figyelt kérdés

Nagyapám csinált instagram fiókot. A napokban rámentem, hogy kiket követ, és láttam, hogy bekövetett 4-5 olyan csajt is, akik elég durva szexuális töltetű képeket töltenek fel A baj csak azzal van, hogy ezekben a csajokban az a közös, hogy mind rám hasonlítanak, testalkatban, hajszínben, bőrszínben, nyilván korban is.

Én úgy érzem, hogy ezek után nem akarom nagyapámmal tartani a kapcsolatot. Nagyon megundorodtam tőle ezeket látva. Nagyon felzaklat ez a dolog, undorító, hogy így néz rám. Miért kell ezt csinálni?

2023. márc. 2. 13:24
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Mi lenne ha változtatnál a külsődön? Akkor vajon más kinézetű csajokat követne be?
2023. márc. 2. 14:30
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
7: épp hogy hergelni akar, nem ő a "pedofil"
2023. márc. 2. 14:41
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem akarok hergelni, csak ki akartam írni magamból, mert kisebb traumaként éltem ezt meg. Nem tudom, hogy mi ilyen hihetetlen ezen.
2023. márc. 2. 14:44
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Aha, ha igaz is... trauma mert az öreg attól hogy benn van a korban még nőket nézeget? Veled csinált valamit? Ha nem akkor hol a trauma?
2023. márc. 2. 14:54
 15/27 anonim ***** válasza:
49%
Hát, viszont ez az ő magánügye, és te turkáltál az ő fiókjában, hibát kutatva. Megtaláltad, most hordozod körbe, mint a véres kardot. Ha esetleg tényleg nőként tekint rád, de feléd ezt nem érezteti, akkor ez a legjobb, amit tehet. A vágyat magában nem tudja kiirtani. (A férfiak vágynak a nőkre) Ha nem szorít a spájzba lihegve, vagy célozgat szavakkal, akkor semmi rosszat nem csinált, az incesztusz tabut betartja, hiszen nem közeledik hozzád.
2023. márc. 2. 15:00
 16/27 anonim ***** válasza:
62%

16# vagyok, persze igen, lehetne e helyett saját párkapcsolata, szexualitása, ez igaz.

De itt azért az is kérdés, hogy te miért turkáltál?

Általában arról mit gondolsz, hogy a férfiak szexuális célpontként tekintenek rád? Ez másnál is zavar, vagy csak nála? Nem bántani akarlak.

2023. márc. 2. 15:02
 17/27 A kérdező kommentje:

#17 Nem túrkáltam, azt, hogy kiket követ valaki az instán, meg lehet nézni bárkinek.

A családtagjaim meg ne tekintsenek rám szexuális célpontként. Mi ez a kérdés egyáltalán?

2023. márc. 2. 15:08
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Miért érzed úgy, hogy ennek itt a helye? Tudsz erre válaszolni? A családdal kell megbeszélni.
2023. márc. 2. 15:12
 19/27 anonim ***** válasza:
83%

18# Hát, jó lenne, de nem így van az ő esetében. Vagy csak te képzeled oda, hogy van összefüggés. Lehet, hogy mindig is az ilyen nők voltak az esetei, esetleg már a te születésed előtt is...

Szerintem próbáld ezt elengedni. 16, 17 voltam.

2023. márc. 2. 15:13
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak rossz a szeme, és már ötödik alkalommal próbál téged bekövetni.
2023. márc. 2. 19:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!