Mamám miért köt bele mindenbe?
Ismered és már lemondtál róla. Magadban meg nem bízol, hogy sikerülne olyan kérdéseket feltenned, olyan beszélgetést kikerekíteni az egészből, ami segíthetne továbblépni - vagy pedig elzárkózol attól a lehetőségtől, hogy még számodra is tanulságokkal szolgálhatna a beszélgetés... Csak akkor mi értelme volt itt kérdezősködni?...
"Mamám miért köt bele mindenbe?"
"ő szeret mindenbe belekötni"
Akkor megvan a válasz, nem?...
"Mi az, hogy lemondtam róla? Miről?"
Arról, hogy javulhasson vele a viszonyod.
"Nem szeretem azokat, akik úgy tudnak okoskodni, hogy nem ismerik az illetőt."
Nem szeretem azokat, akik úgy tudnak itt feltenni kérdést a válaszolók számára nyilván ismeretlen emberrel kapcsolatban, hogy aztán arra hivatkozva, hogy de hát nem is ismerik őt, lehúzza a válaszaikat (és itt most nem az értékelésre gondolok, mert az pont tökmindegy).
24. Még egyszer mondom: nem a viszonyunkkal van a gond, hanem a viselkedésével.
Egy dolog, hogy kérdezek, ez az oldal erre lett, kitalálva. Másik dolog, hogy nem húztam le senkit. Te erőlteted itt folyton a véleményedet. Hogy "hát ha én így állok hozzá...". Biztosan én jobban tudom, hogy mi felesleges.
"Te erőlteted itt folyton a véleményedet."
Bocs, hogy eddig is próbáltam segíteni gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!