Tényleg igaz hogy az anyai Nagymamák jobbak mint az apai?
nem
vagy nem tudom, nekem csak egy anyám meg egy apám van, meg négy nagyszülőm akik mind nagyon szeretnek a maguk módján, úgyhogy nem tudom eldönteni
lényegretörőbben fogalmazva: ez hülyeség
Dehogy igaz!
Engem gyűlölt az anyukám anyja, viszont apai ágon valódi csodálatos nagymamát kaptam, aki a szüleim válásától függetlenül mindig szeretett!
Nem igaz.
Ráadásul az én nagymamám öt esetben anyai, hét esetben meg apai nagymama volt és csak kapkodta volna a fejét ha az anyai unokához jobbnak kellett volna lennie
Nem igaz.
Az anyait egyáltalán nem szerettük, mert egy kotnyeles, minden lében kanál, állandóan a középpontban szereplő, mindenkit irányítgató, izgága törpe volt.
Az apai viszont teljesen jó fej volt, pedig ritkábban láttuk, mégis közelebb állt hozzánk.
Nem. Utoljára 9 évesen találkoztam vele és akkor is megvert xd. Apai nagymamámmal meg napi szinten beszélek
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!