Lehet segíteni egy olyan nagyszülőnek, aki nem öregszik méltóságteljesen és ha így halad, nyugtalan halála lesz?
Kérdező, te, mint rákos, itt az idő, hogy foglalkozz a saját magad életének a nagy kérdéseivel, hogy felkészülj a halálodra.
Kb ezt vérod el a mamádtól is.
SZÉGYELLD MAGAD!!!!
33# Teljes mértékben egyetértek.
👍
Köszi azt a két-három válaszolót, aki normális választ írt. Nem az a lényeg, hogy egyetértsetek velem, hanem, hogy elmondjátok konstruktívan a meglátásotokat és köszönöm, ez nektek sikerült.
A többiek iszonyatosan rosszindulatúak. Lehet, hogy a közvélemény szerint egy rossz dologra készültem, de nagymamámnak még egy büdös szót sem szóltam semmiről, csak hallgattam a megnyilvánulásait és mielőtt bármit tettem volna, a kérdést azért született meg, hogy tájékozódjak és nyilván nem fedtem fel minden részletet, mert akkor egy kisregény született volna. Mert igenis a kérdés mögötti szándék teljesen jóindulatú volt, jót akartam a mamámnak és a családomnak, akik ennek elszenvedői és nem érdemeltem meg, hogy ilyen tahó válaszokat kapjak és hazugsággal gyanúsítsanak. Kíváncsi vagyok, ha ezekkel az emberekkel élőben találkoznék, és elmesélném, hogy mi történt, ilyen paraszt stílusban válaszolnának-e. Plusz meglátásom még, hogy valaki rossz néven veszi a halál emlegetéset, a halálra való tudatos rákészülést, és ebben valami rosszat lát, hogy egy idős embernek szóba kerüljön a halála, ami teljesen természetes, az szerintem egy rossz kulturális beidegződes.
Ne válaszoljatok, nem fogok többet ehhez a kérdéshez visszatérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!