Mit kezdjek azzal, hogy nagymamám kettős mércét használ velem szemben a telefonálást illetően?
Egyszerű: nyílt kommunikáció
Mond el neki,hogy téged ez zavar,kérdezz rá miért csinálja ezt.
Hátha megváltozik irányodban:)
Lehet hogy nem érdekli amit mondasz, vagy túl sokat beszélsz a "semmiről". Én magam is ilyen tudok lenni, de hát ki nem.
Nekem a saját anyám csinálta ugyanezeket. Mindig testvérem volt a favorit, még a telefonjába is kedvencként volt megjelölve én meg nem.
Bármikor beszéltünk, simán félbe szakított, mert testvérem hívja, testvérem jön. Vagy a szomszéd jött át vagy bármi.
Mondjuk ha otthon voltam és beszéltem hozzá rám se b^szott mert a telefont nyomkodta meg ismerőseivel Messengerezett. Ennyit arról, hogy a mai fiatalok...
Volt olyan, hogy hívtam, várt éppen valakire. Mondta, hogy tartsam egy percre, rákérdez Messengeren, hol van az illető. Majd hallgattam telefonon keresztül 15-20 percnyi pötyögést, mert elkezdett az ismerőseivel Messengeren írni.
20 perc után nyomtam ki, nem hívott vissza meg annyit nem mondott b^szódjak meg.
Aztán persze most már megy a rinya hogy "néha felhívhatnál"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!