Üvöltöző mamát hogy lehet csitítani amikor beszélget?
Figyelt kérdés
Idegességében olyan hangosan beszél, hogy már szinte üvölt, és nem bírod, utána torkod szakadtából leüvöltöd a hülye fejét. Közben meg amúgy pont mi segítünk neki épp a gyógyszeradagolásban vagy főzni, de ő mindent jobban tud és hangosan okítgat.
21 vagyok de kibírhatatlan.
És akkor utána én vagyok a neveletlen csitri.
Nekimegyek egyszer komolyan 😡😡😫😫😱
2021. dec. 30. 17:37
11/17 A kérdező kommentje:
Hall jól a fülessel.
Baszki, nem en vagyok a hülye, ne idegesítsetek már.
Normális valászt vagyok hajlandó figyelni ezek után. Kössz!
2021. dec. 30. 18:21
12/17 anonim válasza:
Bocs, de én magamhoz képest eléggé szofisztikált választ írtam. #9.
13/17 anonim válasza:
Nyilván trollkodás, de ha nem, akkor idős ember segítésére alkalmatlan vagy. Ne tedd, mindenki jobban jár!
14/17 anonim válasza:
Úgy hogy nem találkozol többet vele.
15/17 anonim válasza:
Nem foglalkozni vele, akkor megunja.
16/17 anonim válasza:
Felvenném diktafonra, aztán amikor nem számít rá, full hangerőn visszajátszanám neki, hogy "így ordítasz".
17/17 anonim válasza:
Gondolom mekkora tisztelettel beszélhetsz vele a kérdésed alapján.. Tejfölösbajszú csitri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!