Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit lehetne tennem? Segítssetek

Mit lehetne tennem? Segítssetek

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Februárban leszek 22, sajnos betegen születtem. Apumat nem ismerem, sose ismertem, anyum és anyai mamám neveltek fel és anyai papám. Szeretem őket, szerettek mindig vittek mindnehova... nagyfokú rövidlátó vagyok, egyik szemem már vak. Másik -17 dioptriás, mindkét fülemben hallókészülék van, magasvérnyomás stb, izúlet, képtelen lennék egyedul élni a betegsegeim miatt ,!! havonta 152 ezer ft a jövedelmem, anyam enyhen ertelmi fogyatekos de ő is dolgozik! Havi 165 ezret keres... a problemam az hogy soha se bulizhattam, 8 utan haza kellet erni kulonben le orditottak, baratnom nem lehet mivel azt mondjak : te vak suket nyomorult hova kellene neked asszony? Szeretnek de korlatoznak,,, a rezsink osszesen havonta 70 ezer ft , én oda adok 50 ezret havonta, anyam oda ad 60 ezret ketten oda adunk 110 ezret ebbol 70 rezsi meg 50 ezer mamaeknak marad, meg plusz vasarolunk magunknak elelmet mindent, a mama papa ketten 260 ezret kapnak, plusz mi adunk 110ezret. A megoldas a koltozes lenne anyaval. Anya felt mindig az anyja es apjatol soha se fog ram hallgatni anyam ha veszekednek ram mamamek megse mer szolalni, ha anya megszolal elhordjak minden bolondnak. Mamamnak van 2 testvere egyik sem jar ide, a papa ak mar csak egy novere el az sem jar ide , anyamnak van egy edes testvere 2-en vannak testverek anyuek, na es a nagybacsim es annak a felesege en imadom oket a keresztszuleim ök, a sajat fia nemszol az anyja apjahoz vagyis a mamamhoz papamhoz evek ota, a nagybacsi feleseget meg gyuloltek elso pillanattol fogva az vagy 20'eve nem jon ide , akkor unoka tesomat a nagybacsim fiat 26 eve lattak mikor megszuletett , mit tehetnek? Nincs hova mennunk anyu ugy is a mamamek babja lesz mig elnek, hallotam a csaladsegitohoz ha bemegyek kiszallnak es mamamval el beszelgetnek es allitolag partfogot rendelnek ki? Koszonom elore is valaszokat, nagyon magam alatt vagyok, beteg vagyok 11 osztalyt elvegeztem megis ahogy tudtam most 4 oraba dolgozok, szeretem mamat de ezmar sok nembirom
2021. okt. 25. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Honapok ota irkalod ki ugyanazt....
2021. okt. 25. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
...és még a memóriád is sz@r, mert negyedszer olvasom kb. ugyanazt tőled...
2021. okt. 25. 17:51
 3/12 A kérdező kommentje:
Legyszives segitsetek!!
2021. okt. 25. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
albérletet keresni,kb.120 000 ft/ hó, felköltözni pestre,munkát keresni anyáddal együtt A kaja kettőtöknek kb. 80 000 , marad is havi 100 ezer .
2021. okt. 25. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Kb biztos, hogy anyuka gyámság alatt áll, ha ertelmifogyatekos, úgyhogy nem költözhet
2021. okt. 25. 18:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Anya se áll gyámság alatt. Egy tanácsi dolgozó mondta és rokonok is
2021. okt. 25. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
57%

Hány évesek a nagyszülők? Előbb-utóbb meghalnak, vagy legalábbis annyira legyengülnek, hogy képtelenek lesznek uralkodni rajtatok. Neked miből van jövedelmed?

Az enyhe értelmi fogyatékos nincs gyámság alatt.

2021. okt. 25. 18:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Mama 64 , papa, 66 , anya 42 , en 21
2021. okt. 25. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát az még nem öreg. És anyukád hajlandó lenne veled albérletbe költözni? Kérdés, hogy lenne-e munkája. A normális rokonaiddal, a keresztszüleiddel kéne megbeszélned, hogy mi a legjobb megoldás. A családsegítő az lutri: vagy segítenek vagy keresztbe tesznek.
2021. okt. 25. 20:20
 10/12 anonim ***** válasza:
Tesókàn eg hete kb én irtam neked hogy hany segito alapitvany van.
2021. okt. 25. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!