Csak szerintem idegesito h mindket nagyim szinte a szomszedunk? 20l meg tanul..
Figyelt kérdés
Annyi mindent akarnak allandoan zargatnak es mar apuek neha faradtak2020. aug. 12. 18:36
1/11 anonim válasza:
Biztos idősek már, ilyenkor már segítségre szorulnak. Nem könnyű az idősekkel sajnos. Konkrétan mi a baj velük?
3/11 A kérdező kommentje:
Hat mindig azthiszik raerunk bevasarlas stb es jott a testvere o meg mindig kitalal mindent h sussunk szallonnat holott senkinek nince kedve hozza...en nagyon nemszeretek mar itt lakni
2020. aug. 12. 19:02
4/11 anonim válasza:
Nekik meg valószínűleg te vagy idegesítő. Több empátiát és lehet nemet is mondani, ha végképp nem értek rá, vagy más időpontra tenni.
5/11 anonim válasza:
Társaságra vágynak, és szeretnek benneteket, szeretnek veletek lenni. Biztos nagyon magányosak, öregek,elcsigázottak. Gondolj bele picit a helyzetükbe. Vásárolni meg cipekedni nektek azért könnyebb mint nekik. Néha nehéz az idősekkel, de próbáljatok velük meg beszélni a dolgokat.
6/11 anonim válasza:
#2 ilyet kérdezni nem szabad. 5x tettem meg a héten és 0%ot kaptam...
7/11 anonim válasza:
Jól sejted: csak szerinted idegesítő.
Fiatal vagy, erős, tied az élet, de ők ezen már régen túl vannak.
Amiket idegesítő indokokként felhoztál, az csak Téged idegesít, mert fiatal vagy. A nagyszülők döntő többsége szereti az unokáját, sokkal többet megenged neki, mint a szülők, elnézőbbek is. Tudom magamról, de másoktól is így értesülök.
Szeresd őket, mert megérdemlik!
8/11 anonim válasza:
20 éves koromban már egyik nagyszülőm sem élt.
Én örültem volna, ha ilyen "problémám" lett volna.. :(
9/11 anonim válasza:
Nekem sosem voltak nagyszüleim. Bárcsak kaptam volna tőlük figyelmet és szeretetet.
10/11 anonim válasza:
Az én szüleim, anyósomék is közel laknak hozzánk. Mi örülünk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!