Szerintetek a lentiek fényében elkapkodom a költözést? Önzőés felelőtlen lennék?
Figyelt kérdés
Nem keresek sokat egyelőre, de szemptemberben minden jel szerint költözöm, mert így döntöttem. 6 éve élek egy lakásban a süket, alkoholista, meglehetősen fafejű, demens Nagyapámmal, akire a család nagyobb része nem törődik, mert én úgyis vigyázok rá... Na majd most fordula kocka... Nem lehet vele beszélgetni, soha nem is volt rá képes, és nem érti meg, amit kérek tőle. Amióta homeofficeban vagyok, azóta meg tényleg elviselhetetlen. Egyszerűen nem bírom tovább... A szüleimhez sem költözhetek vissza, mert sajnos nagyapámnál sokkal rosszabbak, csak más szempontból.2020. aug. 7. 00:34
11/12 anonim válasza:
9-es kommentemhez javítás:6 évet
12/12 A kérdező kommentje:
Kész tények elé állítottam a rokonságot. Az érzelmi zsarolástól indultunk, de végül eljutottunk oda, hogy mindenki próbálja kivenni a részét a felügyeletből. Tesóm alapból itt lesz, és én is ránzek naponta-kétnaponta. Beletelne pár évbe, mire bejut valamelyik idősotthonba, akkora a várólista, meg aztán azt is fizetni kell valamiből.
2020. aug. 12. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!