Köszöntès üzenetben?

Az SMS-t nehéz megnyitni, kicsik a betűk, meg amúgy is eléggé semmi energiabefektetést igénylő dolog. Én felhívnám.
Ha csak kötelességtudat, akkor dobj egy sima boldog születésnapot kívánok sms-t.

Nagyit inkább telefonon hívnék!
De ha mindenképpen sms, akkor egy aranyos kis versecske, plusz a jó kívánságaid.

Boldog szülinapot, Nagyi/ Mama/ ahogy hívod
De tényleg jobb lenne felhívni

Konkrétan a kérdésre válaszolva:
Egy nagyon jól kiválogatott versecske, rászánnám azt a pénzt a nagyira, hogy akár 3 smsnyi költséget számoljon fel rá, valamint nem csak egy, hanem 2 "Boldog Születésnapot" vagy "Isten Éltessen Sokáig még" üzenetet is írnék hozzá, meg hogy nagyon szeretem.
Ez attól függ, milyen a kapcsolatod a nagyival.
Ha szereted, told túl nyugodtan, ha nem, ne is küldj neki.
Én se küldök neki, Ő se nekem, nem szeretjük egymást; viszont édesanyámat meg maximálisan felköszöntöm mindig ajándékokkal is, mert jó a kapcsolatunk.
Nem bántja, hogy nagyit nem köszöntöm, megérti, ő is csak "kötelességből" köszönti.

Isten eltessen Nagyi(vagy ahogy szolitod) es ird melle hivlak valamikor a heten.
Aztan ha hivod tok jo ha nem hat valami kozbejott.
De 80pluszos nagyim az smseket epp csak el tudta olvasni vagy olvastatni valakivel es altalaban ezert a nagyon rovideket dijazta. Ha fiatal nagymamad van akkor azert tud smst is iezelni.

De szánalmas...sms, miért nem már email?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ha ennyire smucigság van, akkor képeslap-kézzel írva...
A minimum telefonhívás s szóban vagy meglátogatod, ha becsülöd s van rá módod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!