Édesanyám túlzottan szereti mamát.Mit lehet tenni?
Szóval van egy szerető, érdeklődő, magától is fél kereső mamád, akit a lánya, édesanyád nagyon szeret és kedveskedni akár neki.
Bele ne halj!!!!!!!
Tudod nem el örökké, anyukád valószínűleg ezzel tisztában van és ki a k arha haszmalnji az időt, amit még vele tölthet. Napi beszélgetések a saját anyjával.. Azta... Mondjuk ha ilyen hisztis, nyavogó gyerekem lenne, mint te, én is inkabb anyámmal akarnek lenni.
Anya elvált apától kb.6 éve. Mama miatt természetesen, ő bíztatta és hívogatta állandóan meg a fejét tömte hülyeségekkel pl.hogy megcsalja őt (kitalált egy olyan sztorit, hogy nem futni ment aznap este, hanem a nőjéhez és ő látta ,ez nem volt igaz, mert apával futottam akkor ).Mamának hitt és nem apának. Jöttek a veszekedések stb. aztán elváltak. Azóta apa nem nagyon mer eljönni ide. Kérdeztem,hogy nem akar-e elvinni innen, de akkor megint bíróságra kéne járkálni meg anya is bekattanna és őszintén fél ,mert kitudja miket fognak hazudozni legközelebb (anya is szokott apáról, legutóbb azt, hogy nem küldött semmit születésnapomra, mert biztos nem kíváncsi rám, pedig küldött, csak kidobta, mert nem akarja, hogy kötődjek hozzá).
Én nem gondolom, hogy ez szeretet és érdeklődés. Inkább behálózni akar minket, vagyis engem, kb.uralkodni akar mások felett. Szerintem ez nem egészséges.
Nálunk anyukám nem tartja a kapcsolatot az anyukájával mert anno teljesen kihasnzálta, amig otthon lakott elszedte a pénzét, ha hiányzott belőle egy forint is, akkor lekurvázta stb. szóval nincs jó viszony, hozzánk nem is jön, nem láttam vagy 15-20 éve, nem érdekeljük
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!