Milyen nemzetiségű a Zorgovsky vezetéknév? Milyen eredetű illetve milyen nemzetiségű?
Figyelt kérdés
reméllem a választ kapok a kérdésemre mert eggyik nagyszűlőmet hívják így meg akarom tundi milyen eredetű a vezetéknév!?2019. nov. 4. 21:03
11/14 A kérdező kommentje:
De akkor milyen eredetű lehet szlovák nem hiszem és elég ritka név is én ausztriába találtam zorgovsky nevezetű neveket
2019. nov. 24. 11:01
12/14 anonim válasza:
A hangzása alapján tuti nem ausztriai. Tényleg szlovák, ott vannak az anyakönyvek is végig az oldalon. Az hogy ön talált Ausztriában, azt jelzi, hogy odaköltöztek nagy valószínűséggel.
13/14 anonim válasza:
De orosz is lehet a hangzása alapján. Kár hogy más támpont nincs, amivel el lehet indulni. Ha maga nem tud, keressen fel egy rendes családfakutató céget, akik segíthetnek, bár az nem olcsó!
14/14 A kérdező kommentje:
már arra gondoltam német lehet mert bár annyit tudok hogy a nagyszüléok vagyis nagyim mondta régen hogy gyerekkorban németül tudott beszélni ki akarom deríteni mert nagyon kevés van belle
2019. nov. 24. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!