Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A. Nagyszülők nek mihez van...

A. Nagyszülők nek mihez van joga az unokájukkal kapcsolatban? 6 hos

Figyelt kérdés
Apai nagyszülők
2019. szept. 15. 15:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
32%
18-as! Dehogynem! Ha az anya totálisan alkalmatlan, simán elvehetik tőle...
2019. szept. 15. 18:38
 22/25 anonim ***** válasza:
32%
Utolsó vagyok, nem tudom, miért kellett lepontozni... Nézzetek utána, ha nem hiszitek! Aki veszélyezteti a gyerekét, vagy elhanyagolja, attól elvehetik, akkor is, ha ő az anyja. Nem én találom ki.
2019. szept. 15. 21:15
 23/25 anonim ***** válasza:
27%
Ne kattogj ezen. Úgy van, ahogy írtad. Teljesen korrekt válaszokat pontoznak le, mert nem tetszik nekik az igazság.
2019. szept. 15. 21:21
 24/25 anonim ***** válasza:
28%
Igazad van, csak ez azért marhára nagy szegénységi bizonyítvány. Normális ember a valótlan, hasztalan válaszokat pontozza le, nem pedig azt, ami bár neki nem tetszik, de tényleg az a valóság. Ennyi erővel pontozzuk már le azt is, aki kiírja, hogy az ég kék, mert valakinek ez nem tetszik...
2019. szept. 16. 12:04
 25/25 anonim ***** válasza:
51%
És bassz, csak pontozzák az embert lefelé, mert nekik nem tetszik a valóság. :D De szánalmasak. Szomorú, hogy az ilyen ember szaporodhat és szavazhat is. Innentől kezdve még a kérdést is kamunak veszem.
2019. szept. 16. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!