Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok nekem adni tanácsot?

Tudtok nekem adni tanácsot?

Figyelt kérdés
A párom jó munkahelyen dolgozik és most meg kaptunk azt hogy sok év után kaptunk egy kocsit,de viszont nem hallgat rám semmibe van egy 12 éves öccse, és minden reggel ő megyen érte és viszi iskolába anyosómék pedig otthon vannak és engem ez nagyon zavar hogy minden reggel viszi nem akarom hogy megszokja mert ha nem megy érte utánna meg az a gond ti mit csinálnátok????
2019. máj. 31. 22:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
szerintem ez kedves tőle hogy leemeli a szüleiről a terhet meg nem tudom mennyire messze lakik de én 12 évesen már egyedül mentem iskolába rég, szerintem lassan ő is csak..
2019. máj. 31. 22:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincsenek közel
2019. máj. 31. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk ne szólj bele?

Nincs életed? Foglalkozz azzal!

Komolyan, ilyen feleségem lenne, én azzal az autóval nem az öcsém iskolájáig mennék, hanem legalább az Atlanti-óceánig!

2019. máj. 31. 22:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Szép hogy beleszolok az a baj ōk mindent elvárnak
2019. máj. 31. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
És az téged mit zavar, hogy a barátod elfuvarozza az öccsét az iskolába? Neked miféle károd származik abból?
2019. máj. 31. 23:38
 6/11 anonim ***** válasza:
29%
Tényleg, miért zavar? Azért mert nem téged visz inkább dolgozni, vagy tán az a baj, hogy nem úgy ugrál ahogy te fütyülsz?
2019. máj. 31. 23:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért kell az öccséért menni ? Kittől kaptátok az autót?
2019. máj. 31. 23:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem a barátom hanem a férjem 34 hetes terhes vagyok a kocsit a cégtōl kaptunk nem azhogy zavar hanem bele éli magát hogy ōt minden reggel viszi iskolába utánna meg ha nem tud érte menni akkor meg az a baj lusta egy gyerek arra is kepes ha nem megy erte batyja akkor ō nem megy suliba hobbibol megyen csak érte semmi okbol
2019. máj. 31. 23:53
 9/11 anonim ***** válasza:
90%

Tök más téma:

(Látom nagyon ráérsz így terhesen. De ahelyett, hogy mások problémáival foglalkoznál, pl képezhetnéd is magad! Szóval szekrény aljából, ismerőstől, vagy bárhonnan szerezd be az iskolai nyelvtan könyveket, és tanulj meg helyesen írni! Mert a mostani tagolatlan és érthetetlen írásoddal mindenki hülyének néz téged! Légy jó példaképe annak a gyerkőcnek, hajrá! 🙂 )

2019. jún. 1. 00:20
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

Az ember a férjéről nem úgy beszél, hogy a párja!

Mit érdekel téged a más gyerekének a lustasága meg a vélt csalódása? Neked ezzel nincs semmi dolgod! Nyilvánvaló, hogy nem a félig idegen gyerek lelki egyensúlyáért aggódsz, hanem a sajátodért, csak azt közülünk senki nem érti, hogy miért. Nem csak a tied a férjed, van neki más családtagja is, akikhez szintén köze van! Nem töltheti veled az idejét 0-24-ben!

2019. jún. 1. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!