Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Korai ha megkérné...

Szerintetek? Korai ha megkérném a barátnőm kezét? 6 hónapja vagyunk együtt, úgy érzem megtaláltam az igazit. én 25 vagyok barátnőm 20.

Figyelt kérdés
Várjak még? Az apjával nagyon jól kijövök, mondta is higy eddig én vagyok a legszimpatikusabb, de az anyja(anyós jelölt) nem kedvel. Szertintem nagy port kavarnék! nem? Van lakásom, mindent megadnék a lányának. nem kellene félteni.. Köszönöm a válaszokat.!
2010. júl. 7. 20:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai és nem késő! Ha az időt elérkezettnek látod a leánykérésre, tedd meg, ne halogasd. Ha szeretnek a lány szülei, nem lesz ellenvetésük.
2010. júl. 7. 20:28
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Ne várj :)

Én is ennyi idősen ismertem meg a férjem, sőt, ő 3 hónappal fiatalabb is :) Mi 3 hónap után már együtt laktunk, 8 hónap után kérte meg a kezem, gondolkodás nélkül IGEN-t mondtam :) Most lesz a 3. házassági évfordulónk, amit már hármasban, a fél éves kislányunkkal közösen töltünk :)

Az anyós majd megbékél.... :)

2010. júl. 7. 20:33
 13/21 anonim válasza:
55%

hát szerintem lehet hogy jó lenne várni esetleg több randit betervezni mint például a piknik vagy strand éjszaka.ha nem vagy elég magabiztos a dologhoz akkor csak találkozzatok flörtöljetek,csókolózzatok és bókoljatok.kérdezz tőle nyugodtan ha nem tudsz róla valamit pl:mi akar lenni felnőttként? vagy mi a hobbija és beszélj vele a személyes dolgaidról ez jó lehet a kapcsolatotokra mivel ő azt hiszi hogy fontosnak találod és csak vele beszéled meg a dolgokat

hidd el jó megoldás lesz!

ja és még 3-4 hónapot várjatok

szia

remélem segítettem :)

2010. júl. 7. 20:40
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Nyugodtan. Még ha gáz is történik, emiatt megpróbáljátok majd megoldani, körömszakadtáig, de ha nem működne, fel lehet bontani. Nem házasság ez még, avval ráértek =) De evvel jelzitek, hogy a szándékotok komoly és nem tudnak ellene mit tenni.
2010. júl. 7. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:
27%

Hát én hiába lennék valakibe nagyon szerelmes nem mondanék fél év ismeretség és 1 hónap együtt lakás után igent.

Szerintem inkább a saját érdekedben várj még egy kicsit amíg jobban megismeritek egymást. Végül is nem maradtok le semmiről ha csak 1-2-3 év múlva házasodtok össze.

az anyóssal meg ne törődj

2010. júl. 7. 20:44
 16/21 anonim ***** válasza:
67%
Nézd, nem kell követned ezt a hülye szokást, ami manapság van. Egyébként is rohadt egészségtelen :) Ha együtt laktok már, közös az életetek, közös kasszán éltek, akkor mi a gond? Majd megbékél az anyja, a lánynak amúgy is az apja a lényeg :) Miért baj az ha 6 hónap csak? Az ember az első pillanattól kezdve érzi ki az igazi. Szóval hajrá! Sok boldogságot nektek :)
2010. júl. 7. 20:50
 17/21 anonim ***** válasza:
59%

20 éves felnőtt ember, mi az hogy fél az anyjától ?

Egyébként meg hagyd figyelmen kívül az anyját, a szülőktől nem beleegyezést kell kérni, hanem egyszerűen bejelentitek. Nem tetszik neki, ő baja. Majd megbékél és kész.

Mellesleg igen, korai. Nagyon. Egy hónapja laktok együtt könyörgöm ez semmire nem elég. Ha hat hónapja élnétek együtt oké, de így.. Egyébként meg te tudod, te látod.

2010. júl. 7. 20:57
 18/21 anonim ***** válasza:
82%
A szerelem nincs időhöz kötve, tégy úgy ahogy érzed :) Én még csak most lesz egy éve, hogy megismertem a párom, és már 16 hetes terhes vagyok. Legbelül érzem egymásnak vagyunk teremtve, és épp ezért egyikünkben sincs kétej a másik iránt! Szerintem nyugodtan kérd meg a kezét :)
2010. júl. 8. 00:16
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! megkérem a kezét, már elég jól kiismertük egymásst.. meg a másik ogy látni fogja nem vagyok az komolytalan típus, és ha netalán nem menne nincs semmi mert még nem vagyunk házasok. Ma megis veszem a gyűrűt:)! gratulálok a babákhoz!
2010. júl. 8. 07:11
 20/21 anonim ***** válasza:

kérd csak meg!:) engem 4 hónap ismeretség és járás után kért meg a párom, abban a hónapban meg is fogant az elsö babánk, jövöhónapban leszünk együtt 1 éve és 30 hetes terhes vagyok. Már megismerkedésünk második napján összeköltöztünk tehát kiismertük egymás szokásait.

Szerintem vágjatok bele, az anyóssal ne törödj úgysem vele fogtok élni! Az már neccesebb lenne ha együtt laknátok de erröl szó sincs.

Sok boldogságot kívánok nektek!!:)

22/L

2010. júl. 8. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!