Nektek is feltűnt màr?
Hogy a lányok az apjukra, a fiúk pedig az anyjukra hasonlítanak inkàbb?
Èn a környezetemben ahogy megvizsgáltam igaznak találtam.
Csak felmerűlt,hogy vajon mások mit gondolnak erről.
Én anyukámra, de mégjobban az anyai nagyimra hasonlítok. (Lány vagyok) Anyukám is a nagyimra.
A párom pedig az anyai nagyapjára hasonlít. Párom bátyja az apjukra hasonlít. Egyik barátnőm az anyai nagyijára. Másik barátnőm is kiköpött anyja.
Most hirtelen ennyien jutottak eszembe. Viszont amit én figyeltem meg, az az, hogy a nagyszülők-unokák közt sok a hasonlóság.
Van ilyen, de van mikor fordítva van. Meg van mikor úgy igazán egyik szülőhöz se lehet hasonlítani. Mind a kettőből van benne tulajdonság, de nem igazán hasonlít. De olyan is van, mikor az összes gyerek vagy az anyjára, vagy az apjára hasonlít.
Tudod, hogy hívják ezt?? Genetika.
Igen? Akkor nézd meg a Scobert családot, a fiúk az apjukra, a lány az anyjára hasonlít egy az egyben.
Hálistennek én sem a tetű genetikai apámra hasonlítok. Na, az kéne még!
szerintem nem..,legalabbis én nem ezt tapasztalom.
ėn lany vagyok es anyukamra hasonlitok.
a húgom meg a mamánkra.
nekem 2 lányom van, az egyik rám hasonlit a másik anyosomra es a fėrjemre.
És mi a helyzet azzal, mikor két fehér embernek néger gyereke születik, mert volt néger ősük és ott ütött ki. Akkor kire hasonlít?? Anyára, vagy apára??
Ez nem egészen így megy. A domináns gének győznek. Majd tanuljátok biológiából az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!