Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok tovább tűrni. Mit...

Nem tudok tovább tűrni. Mit csináljak? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. (nemrég töltöttem be) Anyukámmal élek,apukám nem kiváncsi rám,nem számíthatok rá. Van egy barátom 2 éve,vele vagyok minden hétvégén,anyukám pedig nem érti meg hogy a barátommal csak akkor tudok találkozni,általában balhé van miatta. Ilyenkor ha elmegyek van hogy hivogat engem,barátomat,barátom szüleit,rendőrséggel fenyegetőzik,sőt egyszer volt hogy barátomék kapujában ordibált,az egész utca tőle zengett. Hétköznaponként dolgozom,gyerekekre vigyázom,addig se vagyok itthon,de ha hazaérek mindig talál valami kifogást hogy ordíthasson velem. Nem tudom meddig bírom ezt,de sehova nem mehetek. Barátomékhoz nem akarok semmiképpen sem,még fiatalok vagyunk. Ma viszont betelt a pohár. Hazajöttem a munkából és anyám nekemjött,nekem akart dobni egy széket. Sokszor úgy gondolom nem normális,ezek miatt a tettek miatt. Csak az a kiút ha abbahagyom a sulit és elmegyek dolgozni,albérlet? :S Azt nem akarom..de itthon idegronccsá válok lassan..nincs értelme az életemnek..
2010. júl. 6. 17:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De miben tudnánk segíteni? Mit vársz tőlünk?
2010. júl. 6. 18:28
 12/14 A kérdező kommentje:
Hogy mit tanácsoltok,mit tegyek.. A barátomat felhívtam sírva de ö meg azt mondja már nem tud mit mondani,nem tud megvigasztalni mert minden héten ez megy..mostmár tényleg nagyon egyedülérzem magam..
2010. júl. 6. 19:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Igazad van, nagyon sajnálom, hogy ilyen anyukád van. De sajnos nem tudsz más tenni mint, hogy elköltözöl. Vagy a barátodékhoz vagy pedig a saját lábadra állsz. Bérelni akár szobát is lehet, az nem kerül annyira sokba. Sajnos vagy az marad, hogy tűrsz vagy pedig elköltözöl és eltartod magad. Anyukádat megváltoztatni nem fogod tudni.
2010. júl. 6. 19:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Olyan nincs,hogy nincs kollégium.

Akkor más iskolának a kollégiumában kell szállást biztosítani.

Beszélj az iskola irodájában valakivel.

2010. júl. 6. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!