A lányom 18éves. Most ballagott,5éve nem látogatja az apját. Számíthatok továbbra is a gyerektartásra?
"az apa hibája"
Hát persze! Nem látogatja saját magát.
A pénze az persze jól jönne.
Csak egy megjegyzés, én sem látogattam meg apámat 14 éves korom óta. Addig csak én mentem hozzá, csak én hívtam, a zsebpénzemből vettem neki ajándékot stb., ő meg nagy ívben lesz.rta a fejemet. Lett új nője, akit zavarta a tudat, hogy esetleg megoszlik a figyelem egy héten egyszer pár órára meg elmegy párezer forint közös programra. Apám meg engedelmeskedett neki mindenben (egyszer visszamentem az esernyőmért a házba és meghallottam, miket mond neki).
Amikor felvettek egyetemre, apám már ment is a bíróságra fellebbezni a gyerektartás fizetése miatt érdemtelenségre hivatkozva, mert hogy nem tartom vele a kapcsolatot...
3 évig jártam terápiára, hogy feldolgozzam a folyamatos elutasítást, meg a húzásait. Őszintén, szerintetek egy gyerek miért nem keresi az apját? Csak úgy? Ugyan már!
17:50
"én sem látogattam meg apámat 14 éves korom óta"
Azután meg a mai napig csodálkozol, hogy nem fizette tovább a "gyerektartást" a 18 éves korod után, már a felnőtt éveidben is.
Neked is csak a pénze kellett.
Mert 14-es, szerinted keresnem kellett volna azután, hogy ő soha nem keresett meg engem?
Hogy mikor elmentem hozzá, elment otthonról órákra, mert dolga volt, aztán otthon hagyott a nevelőapjával, hogy beszélgessek vele. Folyton ezt csinálta. Ha otthon is maradt, nem nagyon szólt hozzám, nézte a tv-t vagy szerelt. Szóval szerinted azért nekem továbbra is mennem kellett volna, hogy üljek és nézzek a fejemből, mint egy kuka, mert ő aztán ha én nem kérdeztem, nem szólt hozzám.
Tudod, ha érzelmileg egy nagy nulla volt, ha már gyereket vállalt, legalább az anyagi felelősség alól nem kellett volna kibújnia. Mert első dolga volt minimálbérre jelentetnie magát, nehogy többet kelljen fizetnie 20000 forintnál havonta. Aztán ugye az is teher volt már neki, hiszen közben lett új gyerek.
Ja, biztos a pénze kellett, és a havi 20000 miatt jártam pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!