Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy anyuka beszólt egy hajlékt...

Egy anyuka beszólt egy hajléktalannak. Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Ma mentem valahová, és az egyik bolt előtt ment egy anyuka 3 gyerekkel és apukaval plusz még volt velük egy férfi. A bolt előtti padon aludt egy hajléktalan, az anyuka hangosan rakiabalt hogy "méééé'alszol?!" aztán hangosan röhögött a gyerekeivel meg a két férfivel együtt. Aztán a két gyerek is beszologatott valamit, de azt nem értettem, kB. 10 évesek lehettek. Miért csinál ilyet egy felnőtt MAGYAR (meg mielőtt valaki elkezdene ciganyozni) ember? Ezek élnek az adonkbol? Néha kezdem úgy érezni hogy a magyar emberek egy része elsüllyedt a teljesen antiszociális cigányok szintjére, sőt még rosszabbak.
2019. máj. 3. 22:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
" : /" ez az a hangulatjel akart lenni, amikor így húzza a száját ilyen savanyúan
2019. jún. 11. 01:42
 12/15 anonim válasza:
100%
Ez nagyon nagy szemétség.....inkább szánni kéne a hajléktalanokat, nem beszólni nekik....ők nem tehetik meg azt, amit mi igen. Ráadásul egy anyuka, akinek példát kéne mutatnia...Szégyen :/
2019. jún. 22. 15:24
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez a mai társadalom, kérem szépen, nincs itt semmi látnivaló, lehet tovább haladni... a szakadék felé. Csoda hogy a prolinőstény vagy a purdéi nem rúgtak bele egyet szerencsétlen csövesbe.
2019. júl. 7. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnos sokan nem tudnak viselkedni.
2019. szept. 10. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem normális dolog, legalábbis nem kéne, hogy az legyen. A példa viszont nagy úr.

Amikor általánosba jártam, az iskolával szemközti buszmegállóban mindig aludt reggel egy hajléktalan. Már többször rászóltak a rendőrök, hogy menjek máshová, de előbb utóbb visszatért. Egyik alkalommal láttam, hogy az osztálytársaim (4-5 fiú) odamentek hozzá és beszólogattak neki, a lábához dobáltak 10-20 forintosokat, szerencsétlen ember szedegette fel a pénzt, lehet, hogy egy hét alatt nem tudott ennyit összeguberálni, az osztálytársaim pedig telefonnal kamerázták és röhögtek rajta...

Néha borzalmas csalódás az emberiség. Hogy hogyan viselkedünk egymással. Nagyon könnyen lenézzük a másik embert és meg sem fodrul a fejünkben, hogy mi is juthatunk az ő sorsukra.

2020. jan. 22. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!