Mit akarhat az exem?
Már 10+ éve elváltunk, azóta egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot, nem kerestük egymást, messze is lakunk egymástól, és azt látom, hogy sorba jelölgeti ismerősnek fb-on a családtagjaimat, rokonaimat. Nagyon nem örülök neki, de nem tilthatom meg senkinek, hogy ismerősök legyenek.
Én egyáltalán nem értem az ilyet. Mire jó ez? Ti mikor tennétek ilyet?
41 éves férfi vagyok.
Érdekesek az emberek. Vannak sokan, akik bejelölnek olyanokat, akiket csak felületesen ismernek, vagy találkoztak 2x, aztán már ismerősnek jelölik. Lehet, hogy az exed is ilyen és nincs különösebb ok.
Ti ismerősök vagytok a fb-on? Nem írogat esetleg?
Nekem nem ismerősöm.
Ismerte a családomat, de eddig senkivel nem tartotta a kapcsolatot.
1.'Mire jó ez?' - Nem tudom, mire jó ez- talán rájött. hogy kér volt szakítanotok, vagy valami ilyesmi.
2.'Ti mikor tennétek ilyet?' -Semmikor, nem is vagyok fent az arckönyvön.
A ravatalozóban van összesen két ember a koporsó mellett. Egyszer csak az egyik odasúgja a másiknak, hogy
"Pedig a facebookon több, mint kétezer ismerőse volt..."
Utolsónál a pont... vannak emberek, akik úgy gyűjtögetik a virtuális ismerősöket meg lájkokat, mint más a bélyeget vagy a régi pénzt...
Kérdező, tök felesleges foglalkoznod vele, ha neki az kell, hogy ezernél is több "ismerőse" legyen a facén, hát legyen vele boldog.
Nem jelölöd vissza. Kizárod.
Veled keresi a kapcsolatot, csak "köröket tesz", így akar becserkészni.
Ez 100%. Különben miért tenné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!