Miért ilyen az anyósom? Beleszól mimdembe, mindig morog ha veszek magamnak valamit. Van még másnak is ilyen "mérgező" anyósa/apósa?
9 éve vagyok együtt a párommal. Sajnos még mindig az anyjánál lakunk. És ez így is marad ha csak én le nem lépek innen...
A párom 1 éve főállású vállalkozó. 6* annyit is megkeres egy hónapban mint én. Közös kasszán vagyunk, de mindenkinek van valamennyi zsebpénze. A páromnak nyilván több!
1 hónappal ezelőtt elmentünk cipőt venni és is és párom is. 15-15 ezer Ft volt mindkettő. Na már most a párom jó ha havonta 1* felveszi az uj cipőt mert mindig munkásruhában van, abban is megy majdnem mindenhová.
A mai nap felhánytorgatta anyósom hogy minek vettem cipőt 15 ezerért, majd télre nem lesz meg a tüzelőre való stb.
De az nem baj hogy a fiacskája, azaz a párom havi 30 ezret elkölt cigire, a mobilszámlája 2* annyi mint a enyém, mert neki sosem elég a mobilnet stb. Meg motivaciós könyveket akar venni. Mert amióta vállalkozó okosodni akar pénzügy terén.
Anyós mindig az én vérem szívja.
Kezdem azt érezni hogy ki akarnak használni anyagilag, én semmit ne vegyek magamnak, hogy amik kellene a páromnak, az rajtam legyen megspórolva
A probléma oka ez "9 éve vagyok együtt a párommal. Sajnos még mindig az anyjánál lakunk."
Költözzetek külön és megszünt a gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!