Mennyi időt töltesz egy nap főzéssel? És egyéb házimunkával? Mennyit a párod, többi családtagod?
Amíg párkapcsolatban éltem, sok idő eltelt ezekkel a tevékenységekkel. Kifejezetten a hétköznapokat utáltam, mert 17.15 - 17.30 körül értem haza a munkámból, utána kezdhettem neki sütni-főzni. Jobb esetben így, ha még a hozzávalókat is meg kellett vennem, akkor még rosszabb volt, mármint a főzöcskézéssel való időtöltés. Semmi szabadidőm nem volt. Hétvégén: szombat délelőttöm is ezzel telt, előtte piacra, utána haza, főzés, eltelt kb. 2 óra hossza, aztán egyéb házimunka.
Amióta szingli vagyok, sokkal több a szabadidőm. Nincsenek nagy igényeim az étkezés terén (pláne mert fogyózom is), egyedül élek, nem mással plusz, így a takarítás is ritkább.
Hétköznap kb. 1,5 órát. Hétvégén mondjuk úgy 5 órát, de ebben benne van takarítás, főzés, mosás ( az igazi nagy takarítás nem).
Párom a kerttel naponta kb. fél órát, hétvégén 2 órát. Ő munka után a műhelyben dolgozik. Általában valami házhoz való dolgot javít, készít.
Én csak ritkán főzök, azt anyukám szokott. Takarítani mindketten szoktunk, én bent sokkal többet, neki inkább kint van a kertben sok dolga. Napi fél-2 óra, attól függ, hogy épp milyen az idő kint, ha sár van akkor ugye több felmosás... Ha épp a portörlés is esedékes, akkor is több... Nagyon ritkán van, hogy majdnem egész nap csak takarítok, hogy minden rendben legyen, persze szünetekkel.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!