Hogyan adjuk finoman a baratom csaladjának a tudtára, hogy zavarnak minket?
Akkor pedig fogja magàt az embered, és szépen elválasztjátok a két hàzat egy szép fakerítéssel.
Ha ez se esik le nekik, akkor a bànat f,szaba küldeni őket.
Amúgy ablakon zörögni elég bunkó dolog, de a hapsid se lehet valami karakàn fickó ha ezt hagyja.
"Volt,hogy ajtot nyitottam es mondtam,hogy ne haragudj de most nem erunk ra es csak azert is betolakodtak es mondtak mondtak amit akartak..."
Konfliktuskerülő ember vagyok, de itt már nekem is eldurrant volna az agyam.
Alighanem emelt hangon zavartam volna ki őket a házból. Akkor is, ha a párommal emiatt csúnya veszekedés lett volna.
Amúgy, ha jól értem, ikerházban laktok, melynek másik felén párod szülei laknak, a kert pedig nincs elválasztva.
Nos, ez alig jobb annál, mintha egy házban laknátok. Ilyenbe eleve bele sem mentem volna. Sok ilyen sztori volt a gyakorin. Hogy pl. kiülne a kertbe a feleség olvasni, erre mindig odajön az anyós vég nélküli beszélgetésre. És ugyanúgy nem veszi észre magát...
Örülök, hogy a sarkadra álltál.
Ha a pároddal egy család vagytok, akkor melléd fog ő is állni. Ha nem áll melléd, akkor pedig tudod, nem ő életed párja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!