A vérségi kötelék felül tud írni mindenfajta sérelmet?
"A legtöbb anya bármit megbocsátana a gyerekének."
Fene tudja... én azért "bármit" nem bocsátanék meg, még a gyerekemnek sem.
Ezért nem vagyok családtag a férjem családjában. Be is b.@.szna, ha családtag lennék vérségileg és úgy lenne a férjem a férjem szerintem. De mivel én csak én vagyok, sokkal rosszabb vagyok náluk szerintük. Semmiben sem vagyok jó soha, ötleteim is mind szarok, úgy ahogy vagyok szar vagyok nekik. Az is baj, hogy bekerültem a képben 6 éve...
Meg is mondta anyós, csak a házasság útján lettem "családtag". De nem igaz, mert most sem vagyok az. Sőt, folyton semmibe vesznek. A férjem meg mindent elnéz mindenkinek, mert hát de család az család! Őket nen lehet megsérteni mert megszűnik a vérségi kötelék még a végén! Mert ha kiáll értem egyszer is, kitagadják! És el tudom róluk képzelni és ettől retteg a férjem. S mit csinál? Folyton engem bánt meg. Mert mintha én nem lennék a felesége, mert mintha az nem olyan erős kötelék!
Remek érzelmi zsarolók anyósék! Tudták hogy kell csinálni és én most iszom a levét állandóan ennek a hülye felfogásnak!
Tesóm ugyan ebben a cipőben jár a férjével dettó! Az is folyton a család mert a család! Érdekes hogy mi nem tartozunk bele abba sehogy. Vagyunk mi meg a családjuk...
Érdekes.
Ez egy ordas baromság... ezt a de rokonok vagyunk, mindig a lehúzó élősködő emberek mondják. Az én rokonaim szájából ez sose hangzott el. sose!! Viszont jóban vagyunk... anyám nyomja, aha, ő csak akkor talál meg, ha dolgozom neki, stb. (igen már gyerekkoromban is csak "haszonnak" kellettem)
A vérségi kötelék nem ír felül semmit. Sose az számít, hova születsz, hanem hogy milyen ember vagy. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!