Hogyan oldódjak fel anyám pasijánál?
Normális a reakciód és megérti. Talán kérdezd a gyerekeiről, hogy mi a nevük, hova járnak, hány évesek (persze csak ha nem tudod még). Anyuddal is nyugodtan beszélgess erről, nehogy azt higyje nem szimpi neked. Biztos több tanácsot fog tudni adni, hisz ismer ;)
Azt fontos tudnod, hogy anyud biztos csak olyan férfit mutat be akivel komolyan gondolja és érzi, hogy szeret(ne) téged. Biztos nem tenne ki annak, hogy mindig mást vinne fel.
Egyáltalán nem kell rá apukaként, nevelőként stb tekintened. Fogadd el, hogy ő az édesanyád párja és legyetek haverok. Ha normális a pasi nem fog beleszólni a nevelésedbe, mert nem az apád.
Az én szüleim is elváltak, nekem is volt ilyen időszakom. Nekem az segített, hogy ő nyitott felém és programokat szerveztünk (közös barkácsolás, vásárlás, kajálás). Sokat beszélgettem erről anyummal és abszolut megértő volt velem, nem várta el, hogy apának szólítsam :D A párja pedig türelmesen megvárta, hogy megnyíljak neki.
Adj magadnak időt :)
Nahát.. ha valaki csetel a szülője párjával, esetleg a szülő a gyereke párjával, akkor már valamelyik rá akar mozdulni adott személyre.Eszem megáll.. Én is írok üzenetet, küldök vicces képeket a leendő vőmnek, és nem azért mert rá akarok mozdulni, hanem jó a kapcsolatunk. Sőt fel is szoktam hívni, sokszor úgy hogy a lányom nem is tud róla... ha azt írtad volna, hogy utálod, és milyen már hogy anyudnak van valakije, te lennél a "dög aki anyud boldogsága útjába áll. Hidd el, itt ezeknek semmi sem jó. Ne görcsölj, nem kell mindjárt a nyakába ugrani, fokozatosan megismeritek egymást, és majd kialakul a kapcsolat köztetek. Jó véleménnyel van rólad a pasi, nyitott feléd, majd te is fel fogsz oldodni. Nem kell rohanni sehova. Ha sűrübben találkoztok majd a helyzet adja magát.
Fel a fejjel, ügyesen, nem lesz ez olyan szörnyű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!