Szerintetek jogos, hogy rosszul esett?
20. vagyok. Vagy úgy érted, hogy előbb, hogy napokkal előtte? Vagy most hétfőn előbb? De akkor miért nem úgy írtad?
Na mindegy, rosszul esett, rosszul esett. Legalább kiírtad magadból. Ha a kisfiút különösebben nem érdekli, akkor lépj túl rajta. Most már úgysem lehet visszacsinálni.
24!
Valóban, semmi közünk a részletekhez, de így a kérdés értelmetlen,
Miért kell lenullázni egy választ, ha leírom, hogy értelmetlen a szöveg, amit a kérdező ír? Pont azért írtam, hogy reagáljon valamit a kérdés feltevője, hogy érdemben is lehessen normális választ adni. Oké, nem doktori disszertáció, de ha nem ír világosan a kérdező, akkor miért baj, ha megkérdezem?
Ahogy látom, nem vagyok vele egyedül. Sokan visszakérdeznek. Akkor mégsem bennem van a hiba. Amikor írok utána egy középút dolgot, az már más? Jól elcsámcsogtunk rajta, de ahogy elnézem, feleslegesen, mert a hölgyemény meg sem kukkan, úgyhogy kérdező, legközelebb légyszi fogalmazz érthetően.
És hogy ne offoljak: jogos, vagy nem jogos, ez történt, beszéld meg a pároddal. Arra sem reagálsz, hogy a kisfiadat megviselte-e a beígért "nagy esemény", vagy kb. leszarja és te csinálsz belőle ügyet. Innentől kezdve nincs mit válaszolgatni.
"a fiúnk helyett"
Szerintem normális, hogy nyilvános helyre a gyerekeit viszi magával nyilvános helyre, nem a feleségével közös fiúját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!