Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye az...

Kinek mi a véleménye az alábbi cikkről?

Figyelt kérdés

[link]

Számomra felháborító volt. És aki nem tud egészségügyi okok miatt gyereket szülni, vagy csak egy gyereket szeretne?

Ne akarják már megszabni, hogy hány gyereket akarok, vagy egyáltalán akarok-e gyereket! Több évtizedet ledolgozik az ember, rabszolga bérért, fizetjük a járulékokat, adókat, és még abból a kevés nyugdíjból is le akarnak faragni?!

Undorító egy társaság.

2019. márc. 11. 11:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Frissítették, az MNB cáfolta.

Tehát elvileg nem lesz ilyen.

De ismerem ezt a Kádár-rendszerből: minél hevesebben tagadják, annál valószínűbb, hogy mégiscsak igaz a hír.

Engem e pillanatban leginkább az érdekelne, hogy a hír forrásának, Simonovits András nyugdíjszakértőnek honnan származtak az információi? Nyilván nem hasraütésszerűen tippelte meg, milyen változás várható.

2019. márc. 11. 21:53
 12/13 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy mås orszågokban lėtezik olyan adó levonås ami csak gyermek teleneket sujtja ės nem panaszkodnak .
2019. márc. 12. 05:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Én gyermektelen vagyok, de nem zavar. Gyermeket nevelni kemény meló. Ha valaki másodállásban dolgozik vagy több fizetést kap, mivel veszélyes a munkája, azt is útáljuk és kiáltsunk diszkriminációt? Mindenki előtt ott az esély. A meddők meg szerencsére kis számban vannak.
2019. márc. 12. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!