Szerintetek vihetek a barátoméktól is főtt ételt a munkába?
Lehet rossz a kategória bocsi. Szóval 4 éve együtt vagyunk, én amúgy 21 éves vagyok, ő meg 22, otthon lakunk még mindketten.
Valamikor náluk alszok, és onnan megyek munkába. Otthonról mindig főtt kaját viszek a munkahelyre, de náluk nem mindig van, meg 7-en vannak és valamikor főznek kb. 5 adag ételt, aki kicsit többet eszik arra már csúnyán néznek néha. Persze nekem mindig mondják, hogy egyek csak nyugodtan, amennyit akarok. Amúgy szerintem átlagosnál kicsit jobb módban élnek, nem szegények vagy ilyesmi, nálunk, az én szüleimnél jobban élnek az tuti.
Amúgy munka után meg megyek suliba, heti négy nap, este nyolcig vagyok. Oda meg szendvicset viszek. Szóval a munka 08:00-15:30-ig van a suli meg 15:50-19:45-ig, kivétel pénteken, amikor csak munkába kell mennem 08:00-16:30-ig.
Esetleg az jutott még eszembe, hogy otthonról két adag kaját viszek, ha tudom, hogy náluk alszom, és azt otthagyom a munkahelyi hűtőben. Talán még ez a legjobb megoldás, de ez csak most jutott eszembe. :D
10!
Reggel 8tol este 19ig dolgoztam, ezután meg főztem. A kérdező snem hal bele, ha ő főz, de abba se, ha nem visz főtt etelt. Sőt, kapaszkodj meg, menüt is lehet rendelni
Én rendelek mindig főttkaját melóba, és nem kell ilyeneken gondolkoznom.
Kifejezetten szeretek sütni-főzni, de amikor este hazaesek munkából, akkor már a hátam közepére se kívánom. :)
16!
Nem szoktam rendelni, egy lehetőségnek írtam, ha valaki nem képes otthon főzni magának. Mellesleg milyen vagyok? Naponta főzök és nem rinyálok, hogy nincs rá idő, még munka után így még úgy.
Úgy tudtam, hogy lesznek ilyen válaszok, igazából már csak ezért is írtam ki a kérdést a végén már.:D Egyesek szerint tök alap, hogy dolgozok 7 órát, utána 4 órát suliban vagyok, este meg még tanulok, főzök, mosok, takarítok meg minden.:D
És mégis miért játszunk felnőtteset? Azért mert járunk, és néha együtt alszunk, vagy mégis mért?
Nem valami könnyű képzést csinálok, rohadt sokat kell tanulni, és amikor este kb. 20:15 körül haza érek tanulásra fordítom a maradék időt.
Még nem rég kezdtem dolgozni, még nincs valami sok pénzem, nem akarok, csak úgy kaját rendelgetni.
Amúgy nem mindig kevés a kaja a barátoméknál, ha az anyukája főz ő rendesen, eleget főz, de a barátom nővére, számomra érthetetlen okból, mini adagokat csinál. Anyukája meg kb egy héten kétszer, ha főz.
Csak azért idegesítő, mert a barátom meg annyit eszik, mint egy ló, nálunk is és vihet is el kaját tőlünk.:/ Mondjuk nálunk mindig van bőven elég (sőt sok is) kaja csinálva, pedig csak hárman vagyunk alapból.
Mindegy maradok akkor annál, amit már írtam. Aki meg lustának tart, az meg dolgozzon csak, mint a marha, én nem fogok 21 évesen kiégni.
Remélem otthon nevelsz minden növényt-állatot, mert különben ki tudja, mi lehet benne. :)
Anyagilag meg szerintem olcsóbb rendelni, mint egy emberre főzőcskézni (próbáltam már mindkettőt, úgy írom ezt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!