Ismertek olyan férfit akit leültettek gyerektartás nem fizetése miatt? Vagy ez csak fikció?
Mindenért a férfiakat hibáztatni a legkönnyebb dolog, de én visszakérdeznék.
Ismertek olyan nőt akit leültettek csalásért??
Mert pl. átverte a pasiját azzal, hogy ö a gyereke apja és gyerektartást fizettetett vele évtizedeken keresztül??!
Avagy a férjével tartatta el a félrelépéséből fogant gyerekeket??!
De még olyanról sem hallottam, hogy egy nővel visszafizettették volna a kicsalt összegeket, nem, hogy leültették volna!!
17/24
Ha te ebben dolgozol, akkor a szubjektív véleményed nem dönthet.
50% vagy 100% ingyen menza van, ha többek között adott jövedelemhatáron belül van a család.
Ez a gyermekvédelmi kedvezmény hozadéka.
Te hol dolgozol, hogy pofára osztod a segélyt?
Igen, a szomszédomat.
Nem fizetett gyerektartást, mert az új feleség nem engedte, mondván hogy minek költ a régire, mikor itt vannak az új gyerekek. Így összesen 5 gyereke van a szomszédomnak, 3 a régi feleségtől, 2 (ikrek) az újtól. Természetesen a gyerektartás úgy lett megállapítva, hogy arányos legyen a gyerekek között. De az új feleség nem engedte, az ex meg perelte amiért nem fizetett. Így 28 napra lecsukták. Kijött és azóta sem fizet 😇
"És olyan nőt vajon ismertek aki nem fizetett gyerektartást és jól megbüntették miatta?"
Én ismertem olyat, akinek a fizetéséből vonták le, ahhoz már tudtommal bírósági eljárás kell.
"Ja hogy a gyerekeket az esetek 99,9%-ában az anyánál helyezik el, még akkor is ha olyan az anyja mint nekem volt az apja pedig normális lenne.:))"
Itt is többször írta válóperes ügyvéd, hogy valójában 60-40% körül van a megoszlás, és ez a különbség is azért létezik, mert a 3 év alattiakat az anyának szokták. Az általad a társadalomban látott 99% úgy jön ki, hogy az apák túlnyomó része hamar rájön, hogy egyszerűbb a pénzt adni és hétvégente elvinni a gyereket, mint mindennap veszekedni vele, hogy mosakodj meg, öltözz melegen, írd meg a házit. Van pár kivétel, mint a te apukád is, én is ismertem olyat, aki magához vette volna a gyerekét (mondjuk ő munkanélküli volt jó ideje, ezen hasalt el), de azt, hogy általában az anyánál marad a gyerek, ne tudjuk már be valami nagy női világösszeesküvésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!