Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem mehetek a nyáron sehova...

Nem mehetek a nyáron sehova csak 2 vagy 3 órára mit tegyek hogy elengedjenek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 1. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Jaja,szerintem is segíts otthon. Az mindig meglágyítja a szülők szívét.

Amúgy én szüleim is ilyenek voltak, nem akartak elengedni sehova,stb...Én nem bírtam ezt,mert mindig is világjáró típus voltam,sosem bírtam otthon lenni egy helyben:D

s a végén besokalltam és nem érdekelt,h nem engednek el. Elmentem ide-oda,aztán rájöttek,h semmi értelme a tiltásnak. Megjegyzem sosem csináltam balhét,meg nem drogozom,semmi ilyesmi,szval nem volt okuk tiltani.

De ez emberfüggő. Aki akar úgy is belemegy a "rossz" dolgokba...és szerintem a szüleid csak óvni szeretnének téged. Persze 16 évesen már csak nem kéne fogniuk a kezed,de ezzel nem azt mondom,h te is csináld azt,mint én és ne hallgass rájuk. Inkább próbáld meg megbeszélni velük! Lehet te nagyobb sikerrel jársz.

Vagy beszélhetnének a barátaid szülei velük,h engedjenek el a barátaiddal,h semmi probléma nem lesz. Az mégis bíztatóbb,ha a barátaid szüleivel van kontakt:)

2010. júl. 1. 19:17
 12/18 anonim ***** válasza:
beszéld meg a szüleiddel, h engedjenek el barátaidhoz úgy, h beszélnek azok szüleivel, h figyelnek rád:) remélem érthető volt ez így? alapvetően attól tartanak szerintem, h nem vigyáztok magatokra, de ha úgymond szülői felügyelet alatt vagytok, akkor tuti elengednek. a barátaid szülei meg valszeg lazábbra fogják venni a dolgot, amiatt nem kell parázni.
2010. júl. 1. 19:17
 13/18 A kérdező kommentje:

köszi az ötleteket : )

de az a takarítós ötlet nagyon meg fogok xD

mer én pont olyan vagyok aki nem szokott takarítani

de meg változok hátha holnaptól kezedem xD

2010. júl. 1. 19:37
 14/18 A kérdező kommentje:
(meg fogott)
2010. júl. 1. 19:38
 15/18 anonim ***** válasza:
Ülj le és beszéld meg velük hogy neked ez így nem jó és hogy megfojtanak a tulzott féltésükkel. Kérdezd meg, hogy bíznak e benned? Mert ha igen akkor egy kicsit vegyenek vissza.
2010. júl. 2. 13:01
 16/18 anonim ***** válasza:

minden féleképen kérd meg hogy üljönek le és hallgassanak végig!!!

Jó gondold át elötte miröl akarsz beszélni valük,jó kérdésre jó válasz fogsz kapni.

Valamit -valami ért mond megnekik.

PL.

Nem fogsz cigizni soha bízzanak benned

10-20 perc késéssé még ne szídjanak meg de szeretné te is pontos lennni,

sms-t küldesz hazza ídönként amiben megegyeztek.Vagy csak megcsörgeted a telefonukat hogy jelez minden rendben.

2010. júl. 3. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Hívd fel öket, ha tudod, amikor elmész arra a 2-3 órára, és tudasd velük, hogy jól vagy, és felelösségteljes vagy. Te is kérdezd meg, hogy otthon minden rendben van-e, hogy lássák, nem vagy már annyira gyerek. Szerintem ha így teszel, egyre több idöre el fognak engedni. Engem 16-17 éves korom között kezdtek elengedni, elötte csak azzal mehettem el, akit ök akartak. Beszélgess sokat a szüleiddel komoly dolgokról, fontos, hogy lássák, nem vagy már az a kislány. Engem fokozatosan engedtek el, szal ne akarj rögtön egész éjszakás buliba menni. Kérd el magad 4 órára (pl. elmész egy bnödhöz, utána meg moziba...), ha látják, hogy nincs semmi baj, legközelebb már simán elmehetsz ennyi idöre, aztán többre is. Sok sikert!
2010. júl. 3. 16:27
 18/18 anonim ***** válasza:

én meg sehova nem mehetek!

inkább örülj annak, hogy elmehetsz otthonról!

2010. júl. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!