Nem mehetek a nyáron sehova csak 2 vagy 3 órára mit tegyek hogy elengedjenek?
Jaja,szerintem is segíts otthon. Az mindig meglágyítja a szülők szívét.
Amúgy én szüleim is ilyenek voltak, nem akartak elengedni sehova,stb...Én nem bírtam ezt,mert mindig is világjáró típus voltam,sosem bírtam otthon lenni egy helyben:D
s a végén besokalltam és nem érdekelt,h nem engednek el. Elmentem ide-oda,aztán rájöttek,h semmi értelme a tiltásnak. Megjegyzem sosem csináltam balhét,meg nem drogozom,semmi ilyesmi,szval nem volt okuk tiltani.
De ez emberfüggő. Aki akar úgy is belemegy a "rossz" dolgokba...és szerintem a szüleid csak óvni szeretnének téged. Persze 16 évesen már csak nem kéne fogniuk a kezed,de ezzel nem azt mondom,h te is csináld azt,mint én és ne hallgass rájuk. Inkább próbáld meg megbeszélni velük! Lehet te nagyobb sikerrel jársz.
Vagy beszélhetnének a barátaid szülei velük,h engedjenek el a barátaiddal,h semmi probléma nem lesz. Az mégis bíztatóbb,ha a barátaid szüleivel van kontakt:)
köszi az ötleteket : )
de az a takarítós ötlet nagyon meg fogok xD
mer én pont olyan vagyok aki nem szokott takarítani
de meg változok hátha holnaptól kezedem xD
minden féleképen kérd meg hogy üljönek le és hallgassanak végig!!!
Jó gondold át elötte miröl akarsz beszélni valük,jó kérdésre jó válasz fogsz kapni.
Valamit -valami ért mond megnekik.
PL.
Nem fogsz cigizni soha bízzanak benned
10-20 perc késéssé még ne szídjanak meg de szeretné te is pontos lennni,
sms-t küldesz hazza ídönként amiben megegyeztek.Vagy csak megcsörgeted a telefonukat hogy jelez minden rendben.
én meg sehova nem mehetek!
inkább örülj annak, hogy elmehetsz otthonról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!