Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már elegem van...

Mit tegyek? Már elegem van anyukámból!

Figyelt kérdés

Anyukám nem szereti a barátomat mert szerinte egy börtöntöltelék vagy maffia csak tagadja. Nem is adott rá okot, hogy ez legyen róla a véleménye. Max annyi, hogy egyszer betörtek hozzánk, elkezdtek menekülni ő meg utánuk szaladt, a egyiket elkapta és feltartotta őket ameddig kijöttek a rendőrök, megütötte az egyiket a rendőrök meg mondták, hogy nyugodtan majd azt mondják, hogy menekülés közben átesett a kerítésen (ez komoly :D). És anyám egyből kitalálta, hogy biztos a haverjai voltak. Azért mert izmos (azért nem olyan izomagyú), barna bőrű, van egy tetoválás a vállán, kopasz és pénzes. Ő kitalálta, hogy biztos sitten volt és csaló azért ilyen. Pedig nem, de nem érti meg. Ezért nem is nagyon jár hozzánk meg őt nem látja szívesen.

Mit tegyek, hogy normálisabb legyen vele? Mindig csak azt hallgatom, hogy ő egy börtöntöltelék vagy maffia. Már elegem van ebből. Nem ült börtönben és nem is maffia meg nem csaló. Csak így néz ki.

Ő 28 én 27.

2010. jún. 30. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Valószínűleg a külseje rémíti meg anyukádat. Ha ezt a fejébe vette nehezen fogja az ellenkezőjét hinni. A párod növesszen egy kicsit a haján és vegyen fel öltönyt, ez hatalmas lépés tud ám lenni egy anyuka szemében, utána persze levágathatja újra, ha neki így tetszik, de addigra már megtörik a jég :)
2010. jún. 30. 18:31
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Szervezz valahogy közös programokat, hogy ismerje meg jobban a kedvesed. Vagy ha mentek látogatóba (annak ellenére, hogy nem látja szívesen) vigyen neki a párod valami figyelmes ajándékocskát, hátha az is enyhít a szívén.
2010. jún. 30. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én barátom is nagy darab, küzdősportolt, de komolyan és szép eredményekkel. Anyám kitalálta, hogy verni fog engem, AIDSes, nem lehet vele megjelenni sehol, egy senkiházi stb. Én meg bevettem a leszarom kapszulát, csak egyedül járok hozzájuk és ritkán. Aztán már látja, hogy mennyi mindent megtesz értem, mindenféléket kapok tőle, törődik velem, el akar venni stb. már legalább semlegesen áll hozzá, de sajnos ha földhöz is veri a seggét, hogy mennyire szereti a barátomat, akkor sem fogom soha elfelejteni neki, hogy miket mondott. Nagyon nagyon fájt és dühös vagyok érte.
2010. jún. 30. 19:43
 4/8 A kérdező kommentje:
De ő nem akar vele találkozni...:S amúgy köszi a válaszokat (még jöhetnek).
2010. jún. 30. 20:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez elég kevés infó, így nehéz válaszolni, de néhány tipp:

- a barátod öltözzön kicsit elegánsabban, nem öltönyre gondolok, csak ing, sötétebb farmer, olyan visszafogott irodai stílus, amikor találkozik anyuddal

- próbálja kerülni a keményebb, pasis témákat. Ne játssza meg magát, az sohasem jó, de egy kis önkorlátozás segíthet

- Amikor anyud is látja, vezessen óvatosan, legyen figyelmes, vigyen ajándékot

Mondd meg anyudnak, hogy Te választottad, bízol benne, és szeretnéd, ha jobban megismerné...

2010. júl. 2. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:

"Azért mert izmos (azért nem olyan izomagyú), barna bőrű, van egy tetoválás a vállán, kopasz és pénzes"

Hmm...Ha elképzelem az ürgét, tényleg nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Én teljes mértékben megértem anyukádat..

Esetleg jobban meg kéne ismerniük egymást. Mutogassa a kifinomult oldalát az anyukának és hátha bejön. Egyébként valószínű csak félt téged, ne ítéld el ezért.

2010. júl. 2. 14:53
 7/8 anonim válasza:
Amikor látogatóba mentek a szülőkhöz, a barátod hagyja a kocsiban a verőlegényeit. Hidd el sokat segít :D Am komolyra fordítva a szót, finoman kéne összeereszteni őket. Egy szombati ebéd nálatok, szülők jönnek, virág ilyesmi.. Sajnos ilyenkor nem segít semmi csak a "nyalizás"...
2010. júl. 2. 15:57
 8/8 A kérdező kommentje:
De igazából nincs vele semmi baj mert kedves. Csak hát a külseje...:D de amúgy sem külső alapján kell ítélni. Megpróbálom...esetleg apukámat megkérem, hogy beszéljen vele, hátha sikerül neki...
2010. júl. 2. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!