Mit tegyek? Már elegem van anyukámból!
Anyukám nem szereti a barátomat mert szerinte egy börtöntöltelék vagy maffia csak tagadja. Nem is adott rá okot, hogy ez legyen róla a véleménye. Max annyi, hogy egyszer betörtek hozzánk, elkezdtek menekülni ő meg utánuk szaladt, a egyiket elkapta és feltartotta őket ameddig kijöttek a rendőrök, megütötte az egyiket a rendőrök meg mondták, hogy nyugodtan majd azt mondják, hogy menekülés közben átesett a kerítésen (ez komoly :D). És anyám egyből kitalálta, hogy biztos a haverjai voltak. Azért mert izmos (azért nem olyan izomagyú), barna bőrű, van egy tetoválás a vállán, kopasz és pénzes. Ő kitalálta, hogy biztos sitten volt és csaló azért ilyen. Pedig nem, de nem érti meg. Ezért nem is nagyon jár hozzánk meg őt nem látja szívesen.
Mit tegyek, hogy normálisabb legyen vele? Mindig csak azt hallgatom, hogy ő egy börtöntöltelék vagy maffia. Már elegem van ebből. Nem ült börtönben és nem is maffia meg nem csaló. Csak így néz ki.
Ő 28 én 27.
Az a baj, hogy ez elég kevés infó, így nehéz válaszolni, de néhány tipp:
- a barátod öltözzön kicsit elegánsabban, nem öltönyre gondolok, csak ing, sötétebb farmer, olyan visszafogott irodai stílus, amikor találkozik anyuddal
- próbálja kerülni a keményebb, pasis témákat. Ne játssza meg magát, az sohasem jó, de egy kis önkorlátozás segíthet
- Amikor anyud is látja, vezessen óvatosan, legyen figyelmes, vigyen ajándékot
Mondd meg anyudnak, hogy Te választottad, bízol benne, és szeretnéd, ha jobban megismerné...
"Azért mert izmos (azért nem olyan izomagyú), barna bőrű, van egy tetoválás a vállán, kopasz és pénzes"
Hmm...Ha elképzelem az ürgét, tényleg nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Én teljes mértékben megértem anyukádat..
Esetleg jobban meg kéne ismerniük egymást. Mutogassa a kifinomult oldalát az anyukának és hátha bejön. Egyébként valószínű csak félt téged, ne ítéld el ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!