Szerintetek mit lehetne tenni a lenti eset megakadályozására, még mielőtt baja nem lesz valakinek a gyermekének?
Adott egy anya, akit elitéltek kiskorú veszélyeztetése miatt, azonban mivel óvónő és máshoz nem ért (mellesleg, mint azt a mellékelt ábra mutatja ehhez sem)gyerekfelügyeletet vállal pénzért.A munkahelyéről is elbocsájtották már egy ideje. Mások gyermekeire vigyáz feketén úgy, hogy még a sajátjait sem tudta normálisan fel nevelni. Hirdeti magát, több éves tapasztalattal megszínezve, tényleg full extrás önéletrajzzal és hivatástudattal(tele hazugságokkal).
Tanácsokat várok. Mit tegyünk, gondolkodtam az apeh-on, de nem foglalkoznak névtelen bejelentővel én meg a nevem ennek az elmebetegnek nem szeretném kiadni.
Kérdező, NEM vagyok anyuka, de attól még nem értek egyet veled - tudom, tudom, ezért én rettenetesen elfogult, gonosz csúnya lelkibántalmazás-pártoló izé vagyok, meg különben is, hogy merek hozzászólni, ha nem értek egyet veled... :P
Egyébként: a munkahelyéről nyilván azért küldték el, mert elítélték, és büntetettként nem dolgozhat az óvodában. Vagy azt akarod mondani, hogy az óvodás csoportba járó gyerekeket is eltiltotta a volt férjétől? Hűha....
Az oviból valószínűleg azért tették ki,mert kellett a helye másnak.
A mi ovónénink speciel alkoholista.Még mindig dolgozik abban az oviban,ahova jártunk.Nem mellesleg ő a gyermekvédelmis ott.
De elitélem azokat az anyukákat,akik rátelepszenek/tulajdonuknak tekintik a gyereküket.
De ez a nő már nem teszi.Hogy maga jött rá,vagy bíróság által,az tök mindegy.Az viszont tény,hogy a válás miatt kerülhetett egy olyan felfokozott érzelmi állapotba,ami sorozatos rossz döntéseket eredményezett nála.
Viszont mindenki képes fejlődni.Ez a nő is.
Ez tényleg rosszindulat és gonoszság amit csinálsz.
Egyébként meg veszélyezteted azokat a gyerekeket.Hiszen mit esznek,ha az anyjuknak nem lesz munkája?Vagy neked szabad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!