Tila_Tequila kérdése:
Féltékeny lennél akkor, ha a párod majdnem minden nap a barátaival lenne, akik között sok nő is van?
Figyelt kérdés
Szerinted van barátság férfi és nő között?2010. jún. 29. 11:31
1/7 anonim válasza:
Páromnak van egy munkatársa, aki egy r.banc.
Nem vagyok féltékeny, tudom hogy engem szeret.
Miért nem vagy ott te is?
2/7 anonim válasza:
Igen, van barátság férfi és nő között, és nem, nem lennék féltékeny - ha nem bíznék a páromban, nem is lenne a párom...
3/7 anonim válasza:
Hmm, fogós kérdés.Jobb esetben a barátai voltak hamarabb mint te (gondolom magatokról beszélsz), akkor nem, pláne, hogy téged választott, és nem a társaságbeli nőket. És ha Téged is elvisz ugyanúgy akkor még inkább nincs ok féltékenykedésre. Viszont, ha ezek a lányok a párkapcsolat közben léptek be a "bandába" akkor lehet benne valami, és ha nélküled tölti velük az időt akkor ebben a helyzetben én is kezdenék aggóni! :S
4/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy mondjuk én/ti nem vagytok ott.
Elméleti a kérdés..
2010. jún. 29. 11:44
6/7 anonim válasza:
attól függ. ha a párom barátainak barátnőiről van szó, nem. engem sokkal inkább az zavarna, ha majdnem minden nap a barátaival lenne. legalábbis így, hogy együtt élünk elég furcsán venné ki magát, ha azzal telne minden nap, hogy hazajönne munka után, lezuhanyozna és menne tovább a barátaihoz. :)
7/7 anonim válasza:
Én igen!Féltékeny lennék!Ha a párom haverokkal van,akkor fiúkra gondol/gondolok!Ha meg nők is vannak,akkor én is ott vagyok!És ő hív!Amúgy jobb félni....!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!