Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha a...

Mi a véleményetek arról, ha a szülő kinyitja a felnőtt gyereke rendelt csomagját?

Figyelt kérdés
2018. dec. 19. 12:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
21%

Gondolom, te vagy az a "felnőtt gyerek", akinek anyja belenézett a csomagjába.

.

Mindaddig gyerek a gyerek, míg szülei élnek és mindaddig kisgyerek a gyerek, míg a szülői házban él.

Ha igazán felnőtt vagy és nem a MamaHotel lakója, furcsa, hogy anyát átnéz lakásodba, hogy ellenőrizze csomagod tartalmát.

2018. dec. 19. 14:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Azért nem írtam semmit lent, mert nem konkrét esetről van szó, hanem csak általánosságban kérdeztem.

Persze volt, ami ihlette a kérdést, az pedig az, hogy egyik közeli ismerősöméknél teljesen normális, hogy kérdezés, és minden indok nélkül kinyitják egymás csomagjait, puszta kíváncsiságból. Náluk alapból nincs senkinek magánélete jóformán, de nekik ez így jó, senkit nem zavar ez tudtommal.

Na ez a sztori, de mivel nem arra voltam kíváncsi, hogy konkrétan erről kinek mi a véleménye és elvigye más irányba a válaszokat, ezért nem írtam le.

Örülök, hogy így, hogy nem volt konkrétum, előjött olyan eset is, amire én nem is gondoltam.

A "felnőtt gyerek" kifejezéssel nem tudom mi a gond. Arra IS akartam utalni ezzel, hogy akár "18 éven felüli dolgokat" is rendelhet. (Bár lehet rendelhet gyerek is, csak talán nem akkora eséllyel). És mivel a szüleinek ő a gyereke (erre ez a szó van) így ő a felnőtt gyereke. :D

Ha nem megy a gondolatolvasás, ne erőltessétek! :D

2018. dec. 19. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:
24%
felnőtt gyerek nem lakik otthon. ha otthon lakik, nem felnőtt.
2018. dec. 20. 11:41
 14/14 anonim ***** válasza:
54%

Ha Külföldről rendelt cuccaim jönnek (aliexpress,ebay ) nem bontja ki anyum.

Ha itthon rendelek valamit,valamelyik webshop-ból nyugodtan kinyithatják a szüleim,leellenőrzés szempontjából

2018. dec. 20. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!