A gyerek februárban lesz 20 éves. Van érettségie és szakmája. (kozmetikus) most továbbtanul pincér lesz elvileg. Nem tudom pontosan mert nincs kapcsolattartás. Meddig kell még fizetni a gyt-t?
Amíg nappalin tanul, max 25 éves korig.
De ezt tőle is megkérdezhetnéd, hogy mik a tervei.
Természetesen csak a pasi lehet szar.
Éjszakás műszakban dolgoztam és a drágám addig félre ment a saját ágyamban ha tudni szeretnéd.10év után 3zsák ruhával mentem el a saját házamból és ezek után még én voltam a szar és ellenem nevelte a gyereket. Ha màr így személyeskedünk... és ha most esetleg tudnál az eredeti kérdésre válaszolni megköszönném
Csak amíg nappalis, és 24 vagy 25 éves koráig, keress rá!
Ha estin vagy más formában tanulja, akkor már nem jár.
Kérdező, a #4-es válasz kb a helytálló.
#10, nem hiszem, hogy ebben a helyzetben még a Kérdező felé lehetne bárkinek elvárása...
A gyerektartás kizárólag 18 éves korig kell fizetni, amíg nagykorú nem lesz. Annál tovább nem kell.
Tudom, mert középső bátyámnak van 2 gyereke, és csak 18 éves korukig kell rájuk fizetnie a gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!