Az olyan emberek aki nem képes támogatni a gyermekét akár idősebb korban az önmegvalósításhoz minek vállal gyereket?
Nem a gyerek akart megszületni!
Nos számomra rejtély..
Sokszor látok olyan kérdéseket hogy a gyerek nem akkar dolgozni stb meg hasonlók.
Egy gyerek felé már kis kortól kezdve elvárások vannak miből gondolják hogy a gyereket fogja e az érdekelni amit a szülők kigondoltak...
Meg aki nem tudja támogatni a gyerekét akár később is minek vállagyereket főleg Magyarországon ?
Itt az alapvető dolgokért is annyit kell dolgozni hogy nincs értelme az egésznek .. Aztán sok ember gyereket vállal hogy még jobban kínlódjon meg ezt a kínlódást meg lelki sérelmet tovább örökítse.
Fura az egész ..
Gyanum, hogy ez az a 30 koruli kisfiu, aki nehezmenyezi, hogy dolgozni kuldik.
Volt mar ilyen kerdese, es teljesen fel volt haborodva, hogy azert dolgozzon, hogy megeljen.
Nos alapvetően nem én kértem azt hogy létezhessek.
Vágyom rá hogy végigdolgozzam az életem számomra értelmetlen munkát csinálva és kifejtetten szeretnék egy gyereket hogy kínlódjon ő is ha én már nem leszek igen.
A meglátásom ami tetszett megfigyelőként a Holland mentalitás és a magas színvonal.
Magyarországon iskola mellett diák munkát kelet vállalnom ha akartam zsebpénzt.Ez még okés is lenne ha lenne valamiféle párhuzam a munka és a bérközt de nincs. Nyilván az esti munka iskola mellett az egészséges ..
Ami tetszett hogy alapvető anyagi gondok nem jellemzik a Hollandokat ami itthon kérdés ott rég nem szóval az anyagi biztonság , Magyarországon nem éri meg dolgozni ezt komolyan mondom inkább egy tarkólövés nem is értem valaki hogy vállal gyereket na mindegy a másik ott összetartanak az emberek szabadabbak és boldogabbak is egy másvilág.
Mint mondtam én alapvetően nem kértem az életet.
S számomra fura is hogy ebben az országban hogy mer valaki gyereket vállalni általánosságban.Komolyan mondom ez az ország katasztrófa.
Pár hónapot s nem egy területen de pozitív tapasztalataim vannak egy példát mondok egy ideig helyben dolgoztam Magyarországon egy ideig 140 e ft kerestem s be se voltam mindig jelentve a szállásokról ne is beszéljünk a jelenlegi holland cég 500 eurót fizet hetente ezenkívül kulturált szállások internettel napi 8 órában 5 napot (s adó visszatérítés is van ... )
Magyarországon 10 órát sokszor szombaton is keltett volna .. negyed annyiért de kíváncsi vagyok más tapasztalatokra Magyarországon nem láttam sehol hogy a boltba lenne pl ingyen kávé most nem a legjobb példa de egy a sokkőzül lazábbak a törvények még is nagyobb biztonságban érezem ott magam ha viszek biciklit és nem egy nagy városban vagyok ha kint hagyom s nem zárom le nem félek hogy elviszik mert holland biztos nem nyúl hozzá stb..
Igen nem te akartál megszületni. De hidd el, ha a szüleid tudják hogy llyen leszel, ők se akarták volna hogy megszüless. Ha olyan jó Hollandiában miért nem vagy már kint? mert ott nincs mamahotel meg papabank? Ot meg kéne emelned a pici feneked? Lehet meglep, de Hollandiában sem osztogatják a pénzt minden sarkon, ott is dolgozni kell.
Arról nem a szüleid tehetnek hogy te lusta és életképtelen vagy. Nem te kérted az életet? Nos, bármikor lemondhatsz róla, hajrá hajrá, mindenkivel jót tennél Főleg a szüleiddel, megszabadulnának egy nyomasztó tehertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!