Titeket nem idegesít, ha valaki felajánlja a párodnak hogy tegezze, nektek pedig nem?
Huszonévesek vagyunk,9 hónapja költöztünk ide és az egyik szomszédról van szó. 45-50 körüli hapsi és már a "jó napot" nem jön ki a számon,mert az túl hivatalos így "csók"-kal köszönök neki mindig ami engem zavar mert nem vagyok már kislány. Ráadásul ő engem tegez,tehát nem is tudom hány évesnek néz, vagy mit gondol. Mert ha ő is tisztességesen magázott volna,már rég mondtam volna neki hogy tegeződjünk ha neki nem gond.
Szóval remélem világos a helyzet!:)
Ráadásul a felesége meg olyan fiatalnak néz ki,hogy azt meg nem is tudnám magázni,főleg nem csókolomozni, habár vele 2 szót nem beszéltem még.
9 hónap után egyszercsak álljak át a tegezésére? Valahogy én érezném magam hülyének,hogy akkor eddig miért tartottam magam. Sajnos vagy rá várok,hogy térjen már észhez,vagy tartok neki egy illemórát,de azt meg nem lehet normálisan előadni... szóval nemtudom.:)
Tényleg kellemetlen.
Megoldódott már a helyzet? Ha igen, hogyan?
Beszélhettél volna a pároddal is, hogy ha ők már úgyis tegeződnek akkor említse meg neki, hogy neked ez a helyzet furcsa. Vagy egyszer, amikor köszöntök a párod hangosan megjegyzi, hogy "Nahát te magázod xy-t? Azt hittem ti is tegeződtök." Hátha a szomszéd felajánlja, hogy persze tegezd. Ha nem akkor sem olyan kínos, bementek és másnapra elfelejtitek az egészet.
:DD
Szerintem nem rossz ez a pertus ötlet. Legalább túl lennél rajta... Remélhetőleg sikerrel zárul és a továbbiakban már tegeződtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!